Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Особливості захворювань наших високопосадовців

Що візьмеш з хворого міністра. Особливо зі «світоча» освіти та науки Станіслава Ніколаєнка. Власне, це стандартний прийом багатьох наших високопосадовців раптово йти на лікарняний, коли хитається нагріте крісло.

Так ось, як кажуть, загострення хитрості. Пересидіти чи, для повноти образу, перележати в якомусь елітному медичному закладі, доки не мине «шторм», а потім як ніщо не бувало, «вилікувавшись», повернутися на насиджене місце.

До таких прийомів вдається і міністр освіти та науки. Вперше він «зліг», коли студенти МАУП пікетували Секретаріат Президента й Кабмін з вимогою його відставки. Вдруге лікарняний Ніколаєнка припав саме на той період, коли в Кабінеті Міні­стрів заговорили про корупцію в освітянському відомстві. «Торнадо» минуло — «світоч» знову в міністерському кріслі. Попробуй звільни такого – одразу висловить претензії щодо потурання його прав.

Аби протидіяти таким хитрощам, потрібно одне з двох: або щоб, приступаючи до виконання службових обов’язків, високопосадовці проходили медичне обстеження на рівні спортсменів-професіоналів перед змаганнями, або щоб такими хитрунами займалися слідчі та прокурори. 

Марко ДУКА
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com