Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Станіслав Ніколаєнко — підлий негідник

Як уже не раз повідомлялося, випадковий міністр освіти і науки Ніколаєнко, якого винахідливі студенти зображують в образі свині, організував тривале переслідування МАУП. Зробив він це на догоду своїм сіоністським зверхникам і, кажуть, за величезний хабар. Діє Ніколаєнко як справжній сіоніст.

 Тобто — «з-за рогу». Наприклад, протиправне рішення ДАК про анулювання ліцензій у п’яти регіональних підрозділах МАУП Ніколаєнко протягнув 21 квітня нинішнього року, затвердив його своїм наказом 3 травня, а МАУП, якої цей наказ стосувався передусім, змогла отримати його копію лише 28 травня. Тобто більш як місяць Ніколаєнко та його підлеглі, знаючи про неправомірність власних дій, підло приховували своє паскудство, аби перешкодити МАУП своєчасно звернутися до суду. Але це їм не допомогло, і ухвалою Господарського суду Києва дію протиправного наказу Ніколаєнка зупинено!

Нормальна людина схаменулася б, а порядна ще й вибачилася б перед викладацьким та студент­ським складом МАУП, але не Ніколаєнко. Він продовжив свої негідницькі дії і 26 вересня (саме на свято єврейського нового року) підсунув «нову свиню» — протягнув через ДАК чергове протиправне рішення щодо закриття ще 30 регіональних інститутів і коледжів МАУП. Інспіроване ним рішення слухняного ДАК Ніколаєнко тихо і підло затвердив своїм наказом 6 жовтня ц. р. та розіслав його в усі області та центральні органи влади. А ось МАУП, проти якої й спрямовано цей недолугий наказ, не може отримати його й досі, хоча минуло вже більш як два тижні. Робить це Ніколаєнко для того, аби його протиправні дії вкотре не було скасовано в судовому порядку.

Так поводитися може лише невиправний негідник, який немає ні сорому, ні совісті, підла і невихована людина, яка випадково дорвалася до влади. Рідна мова Ніколаєнка — це російський мат, яким він тільки користується, коли не з’являється на телеекранах. Він ним послуговується і коли телефонує в редакції неслухняних йому видань, а також коли погрожує людям, які стали на бік МАУП. Наприклад, один з нинішніх мерів надіслав до Кабміну листа з проханням розібратися в переслідуваннях МАУП Ніколаєнком (нині таких листів з усієї України надходить тисячі). Так, Ніколаєнко особисто зателефонував цьому міському голові і брутально йому погрожував негараздами від президентського секретаріату. І це не поодинокий випадок, коли «псевдоміністр» посилається на своїх зверхників з Секретаріату Президента, де, очевидно, й засіли сіоністські зайди.

Цілком правильно написали у своєму листі до Ніколаєнка старі козаки (див: «Українська газета плюс», 2006 р., № 37): «Ти — проклятого чорта — Леніна брат і товариш, і самого люципера головний підбріхувач! Не годен ти, коновале недовчений, молодь козацьку, християнську та її славну старшину під собою мати. Твоїх телепнів не боїмося, будемо битися з тобою, як наші славні предки-козаки з таким свинячим перекотиполем билися!»

Вл.інф.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com