Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Скопенко – фальшивий ректор

Голові Секретаріату Президента України В.Балозі

Шановний Вікторе Івановичу!

Всеукраїнська громадська організація «Антинаклепницька ліга України», яка має за мету викриття різноманітних перекручень і фальсифікацій, участь у вихованні проти упереджень і стереотипів, зокрема щодо українства, українського менталітету, сприяння у вихованні молоді в дусі патріотизму, національної гордості і самосвідомості, висловлює Вам свою повагу і звертається з таким.

У засобах масової інформації («5-й» телеканал, газета «Персонал Плюс») останнім часом з’явилися матеріали, які свідчать про зловживання ректора Київського Національного університету імені Т.Г.Шевченка В.Скопенка в різних сферах діяльності, які не сумісні з високою посадою, яку він обіймає.

Особливу увагу слід звернути на грубі порушення законодавства, допущені на останніх виборах чи то перевиборах пана Скопенка на посаду ректора КНУ ім. Шевченка. Результатом цих порушень може бути визнання всіх його дій, здійснених у цей період, нечинними, як і підписані ним документи і тисячі дипломів, у зв’язку з чим постраждають тисячі випускників.

Просимо перевірити відповідну інформацію і вжити необхідних заходів.

 

Генеральний директор ВГО «Антинаклепницька ліга України»
В.Короткін

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com