Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Канікули під загрозою!

Як повідомляють ЗМІ, недавно міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко заявив про ймовірність скасування шкільних канікул. За словами міністра, це робиться задля того, щоб марно не опалювати порожні класи під час канікул. Це вже, як кажуть у народі, ні в які ворота не лізе. Цікаво, як гадає Ніколаєнко - першокласники шести років зможуть засвоювати навчальний матеріал без перепочинку? Старшокласникам та студентам досить важко засвоювати матеріал без перерви, що вже казати про малечу. Зараз міністр говорить про можливість скасування канікул, а далі запропонує скасувати перерви між уроками? Справді, нехай діти сидять у класах безперервно, нема чого марно витрачати дорогоцінне тепло. 

А що як запропонувати пану Ніколаєнку не полишати свого кабінету, відмовитися без гарячої вечері та зустрічей з коханою дружиною? Навіщо марно опалювати міні­стерський кабінет? Нехай пан Ніколаєнко продемонструє дітям приклад роботи без перерви, залишаючись за такого режиму працездатним.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com