Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Чи вибачиться Ізраїль перед Україною?

Звернення до президентського секретаріату з приводу проведеного в Києві міжнародного форуму «Життя народу моєму»

Шановний голово президентського секретаріату!

У вересні цього року з ініціативи президента В.Ющенка в Києві було проведено міжнародний форум «Життя народу моєму», на який були запрошені численні єврейські організації з різних країн світу, передусім з Ізраїлю. Цей форум був присвячений 65-річчю трагедії в Бабиному Яру, де загинуло понад 150 тисяч людей різних національностей, переважно українців. Але на виставці матеріалів в Українському домі, яка передувала цьому форуму, серед жертв Бабиного Яру згадувалися майже винятково євреї, а українці — лише у зв’язку з поліцейськими формуваннями того часу. Виходячи з цих фактів, Президія Української Консервативної партії просить надати відповіді на такі запитання:

1. Хто саме відповідальний за організацію виставки в Українському домі і завдавання наклепницької образи всій Українській нації, яка найбільше постраждала в роки Другої світової війни?

2. Скільки коштів українських платників податків було витрачено на проведення форуму «Життя народу моєму» і на якій підставі?

3. Чи планується президентською владою України проведення в Ізраїлі аналогічного міжнародного форуму і на кошти ізраїльських платників податків наступного 2007 року з нагоди 75-річчя українського Голодомору-геноциду та із запрошенням делегації української діаспори?

4. Якщо такий міжнародний захід планується, то чи передбачено на ньому принесення президентом Ізраїлю публічного вибачення перед Українською нацією за встановлення єврейсько-більшовицького режиму, який шляхом терору, війн, репресій, голодоморів винищив в Україні понад 20 мільйонів людей?

5. Чи планується проведення в Ізраїлі виставки, де документально буде засвідчено співробітництво сіоністів та фашистів під час Другої світової війни, а також показано роль не менш як 150 тисяч єврейських солдатів, офіцерів, генералів, які воювали на боці Гітлера?

Просимо надати відповіді на всі поставлені запитання у встановлений законодавством термін для їх широкого оприлюднення.

За дорученням Президії Національної ради УКП
Георгій ЩокІн, голова УКП

11 жовтня 2006 р.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com