Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ОБМЕЖЕННЯ СВОБОДИ СЛОВА — ПРОТИЗАКОННО!

Прем’єр-міністрові України
В.Януковичу

Генеральному прокуророві України
О.Медведьку

Шановний Вікторе Федоровичу! Шановний Оле­ксандре Івановичу!

Федерація патріотичних видань України (ФПВУ), яка об’єднує низку україн­ських видань, зокрема журнал «Персонал», газету «Персонал Плюс», що їх видає Міжрегіональна Академія управління персоналом (МАУП), один з членів ФПВУ, висловлює Вам свою високу повагу і звертається з таким.

Реалізуючи своє законне, гарантоване Конституцією України право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, представники ФПВУ, МАУП, газети «Персонал Плюс» і журналу «Персонал» 2 жовтня 2006 р. провели в УНІАН прес-конференцію, під час якої оприлюднили об’єктивну інформацію щодо антидержавної, антиукраїнської, незаконної діяльності міністра освіти і науки С.Ніколаєнка, який за роки своєї «діяльності» завдав шкоди державі на сотні мільйонів гривень, завдав освітянській галузі непоправної шкоди. Особливо С.Ніколаєнко утискує недержавну систему освіти, занижує її статус задля ліквідації як структури громадянського суспільства. Найбільше переслідувань зазнає МАУП, відома своєю національно свідомою і патріотичною позицією, яка є головною перепоною для С.Ніколаєнка у виконанні його злочинного задуму зі знищення недержавної системи освіти. На прес-конференції були присутні представники теле— і радіокомпаній, газет і журналів.

С.Ніколаєнко, використовуючи своє службове становище, особисто телефонував на телевізійні канали і вимагав не давати інформації про прес-конференцію ФПВУ і МАУП. Про це нам повідомили працівники телеканалів «СТБ» і «Новий канал» 02.10.06., уточнюючи, чи справді ми розміщуватимемо в них інформацію про прес-конференцію.

Враховуючи, що дії С.Ніколаєнка несумісні з тією високою посадою міністра, яку він обіймає, і неадекватні з погляду нормальної людини, просимо Прем’єр-міністра України ініціювати звільнення С.Ні­колаєнка з посади міністра освіти і науки.

Враховуючи, що в діях С.Ніколаєнка простежуються ознаки злочинів, спрямовані на утиск свободи думки і слова, обмеження права на вільне вираження своїх поглядів і переконань, а також ознаки злочину, відповідаль­ність за який передбачено ст.171 Кримінального кодексу України («Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів»), просимо Генеральну прокуратуру України провести необхідне розслідування і притягти правопорушника-міністра С.Ніколаєнка до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Василь ЯРЕМЕНКО,
голова Федерації
патріотичних видань України

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com