Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧЕРГОВА «ДЕЗА» ВІД США, АНГЛІЇ ТА ІЗРАЇЛЮ?

Світові ЗМІ облетіла чергова сенсація від Великої Британії та США - начебто двадцять терористів пакистанського походження планували зірвати 16 серпня цього року одразу десять заповнених пасажирами літаків, що прямували з Британії до США.

Повідомили про це 10 серпня, бо, виявляється, ці двадцять терористів планували наступного дня провести генеральну репетицію з пронесення на літаки вибухівки. Мовляв, якщо вдасться пронести - підірвемо, якщо ні - посидимо в буцегарні. Головне джерело цієї сенсації -  британський міністр державної безпеки з характерним єврейським прізвищем Гертоф і президент Буш - колишній хронічний алкоголік і нинішній затятий сіоніст. Наскільки ці заяви правдиві - невідомо, оскільки США ще в 90-х роках оголосили про створення в складі свого горезвісного Держдепу Управління з дезінформації.

З огляду на цю структуру професійного продукування брехні, жодному офіційному повідомленню із США вірити небезпечно, оскільки це радше дезінформація. Не відстають від свого патрона США. Очевидно, й Британія, прем’єр- міністра якої – Блера – за його угодовську проамериканську політику західні журналісти давно прозвали «болонкою Буша». До того ж ця інформація про «двадцять терористів пакистанського походження» пролунала від єврейського керівника англійської держбезпеки саме тоді, коли в Раді безпеки ООН точилися дипломатичні бої за прийняття резолюції про засудження Ізраїлю за його окупацію та руйнування Лівану. Саме просіоністські США виступали проти засудження Ізраїлю.

Наведена ситуація нагадує іншу, коли одразу після закінчення Конференції ООН з питань расизму в Дурбані (2001 рік), на якій расистську політику Ізраїлю було піддано нищівній критиці  більшістю представлених на ній держав, відбувся відомий теракт в Нью-Йорку. Ту конференцію ООН зірвали Ізраїль, США, Велика Британія та їхні сателіти. А після теракту 11 вересня 2001 року (менш як за тиждень після конференції) стало не до дебатів. Тим часом американські засоби дезінформації одразу й однозначно вказали на «арабський слід». Хоча просочувалися зовсім інші повідомлення: наприклад, про те, що серед жертв ВТЦ дивним чином не було жодного ізраїльтянина; що єврейські «біржовики» маніпулювали у вигідний для себе спосіб з акціями саме тих авіакомпаній, літаки яких були використані для теракту; що було заарештовано, але тихенько вигнано до Ізраїлю 200 (!) його шпигунів та ін. Деякі аналітики, виходячи з таких повідомлень, припускали, що за цим найбільшим терактом початку ХХІ століття стоїть саме Ізраїль, який не міг допустити засудження його  світом за відвертий расизм .

Саме з того теракту розпочалася і перманентна війна США, які давно перебувають під цілковитим контролем ізраїльських сіоністів, з арабським світом. Зруйновано Афганістан, Ірак, Ліван, на черзі ізраїльсько-американської агресії Іран та Сирія. Мабуть, невипадково і сенсація з «двадцятьма терористами» знову ж таки мусульманського походження пролунала саме тоді, коли ООН ухвалювала рішення про чергову агресію Ізраїлю.

За повідомленнями ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com