Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

З ВІРОЮ В УКРАЇНСЬКУ УКРАЇНУ!

Дорогі співвітчизники, пані та панове! Шановні колеги та студенти!

Щиро вітаю вас із 15-ю річницею Незалежності України!

24 серпня український народ відзначає День Неза-лежності своєї держави. Для нас це свято особливе, адже Незалежність України омріяна багатьма поколіннями славетних предків, які протягом століть, не шкодуючи свого життя, виборювали майбутнє своїм нащадкам. Багато найкращих синів і доньок нашої волелюбної країни увійшли в історію як національні герої — низький їм уклін! Завдяки їм ми нині живемо у своїй державі, на своїй споконвічній землі, нас об’єд-нують одна батьківська мова, духовність і культура.

Проте, на жаль, далеко не все, що відбувається в нашій країні, влаштовує нас. А саме — антинародні за своєю сутністю політичні процеси, у яких заправляють олігархічні представники нацменшин, лунають провокаційні антидержавні заклики до сепаратизму, шалено зростають ціни на різні види продуктів та послуг, ставиться під сумнів існування української мови як єдиної державної, нехтуються наші вікові національні цінності.

Все це не може не викликати тривоги, проте ми з оптимізмом  дивимося у майбутнє, щиро віримо у торжество національно-патріотичної ідеї, яка, переконані, принесе з собою розквіт нашої країни, єднання нації, гідний рівень життя народу, зростання міжнародного авторитету та, зрештою, справжню, а не задекларовану Незалежність! Наскільки це буде реальним, залежить насамперед від нас з вами та наших нащадків, від Віри і Любові до Бога і своєї Батьківщини.

Слава Українській Україні!

Голова Наглядової ради МАУП
Г.В.ЩОКІН

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com