Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«ОЧИСТИМО УКРАЇНУ!»

Україною прокотилася хвиля акцій на підтримку роздільного збору та утилізації сміття. Державне підприємство «Укрекоресурси» за особистим дорученням голови наглядової ради,  заступника Міністра екології та природних ресурсів Ігоря Вільдмана активно долучилось до загальної соціальної активності. На толоку, «Очистимо Києву Гору — Очистимо Україну», що проходила за ініціативою  екологічного проекту «Eco-missia» та клубу «Культ РА» завітали директор підприємства Дмитро Радіонов та начальник управління зв’язків з громадскістью Ольга Дробишева.  Підприємство також залучило до участі своїх партнерів «Раду молодих підприємців» та «Українську екологічну асоціацію». Дмитро Радіонов разом із керівником Української екологічної ассоціації Олександром Тимошенко висадили два молодих дуби на схилі Києвої гори. Окрім цього ДП «Укрекоресурси» за допомогою Київського територіального управління «Центрекоресурси  забезпечило захід баками для роздільного збору сміття.

Захід проходив під супроводом запальних народних пісень від етно-гурту «Буття».

Приємним фактом є те, що активістами акції були люди різного віку та соціального стану, що свідчить про зростання екологічної свідомості у різних верствах населення нашої країни. Важливо, що нашими однодумцями є відомі особистості. Серед  учасників заходу можна було побачити лідера гурту Тартак Олександра Положинського та  лідера гурту ТНМК Олега «Фагота» Михайлюту.

На завершення акції всіх бажаючих пригощали кулішом та узваром.

Прес-служба
ДП «Укрекоресурси»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com