Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зірочки Академії

Як відомо, студенти МАУП не лише старанні і наполегливі в навчанні, але й мають різноманітні творчі таланти: співають, танцюють, змагаються тобто живуть яскравим студентським життям. Днями в МАУП пройшла презентація новоствореного кліпу дуету чарівних дівчат «Два сонця» Шекер і Ширін.

Кліп створено на пісню Миколи Бровченка «Люболови», яку дівчата виконали українською мовою.

Шекер і Ширін – відомі в Академії ще з першого курсу, вони брали активну участь у виступах ансамблю танцю перлина, танцювали на Зимовому новорічному балі, крім того, дівчата є кандидатами в майстри спорту з легкої атлетики. Однак, вокальна кар’єра є більш принадною, адже дівчата з дитинства мріяли про велику сцену, тож після зустрічі зі своїм автором Михайлом Некрасовим вони розпочали діяти у цьому напрямку.

Виступ у стінах Альма матер стала яскравою подією в Академії, адже Ширін і Шекер виступали перед своїми однокурсниками і викладачами, а це сміливий і відповідальний крок. Сьогодні дівчата, що приїхали в Україну з Туркменістану, аби стати студентками МАУП, навчаються на четвертому курсі Інститут менеджменту та бізнесу.

Три пісні, які дует виконав зі сцени Академії викликав овації і захоплені вигуки аудиторії. Після виступу учасниці дуету влаштували невеличку прес-конференцію, відповідали на численні запитання однолітків, що стосувалися як творчого життя, так і особистого. Зокрема, всі дізналися, що дівчата – близнючки, що білявка старша на півгодини, що обидві дівчини вільні від стосунків, адже увесь час присвячують творчості та навчанню. А щодо творчих планів – дует розглядає можливість участі у наступному турі конкурсу «Євробачення». «Два сонця»  також ставили запитання у відповідь -виявилося, що дівчата прийшли з подарунками, за вірні відповіді на запитання за змістом кліпу «Люболови»  найактивніші учасники зустрічі отримали презенти – зошити з фотографіями дівчат та, звичайно, автографами. Тож Академія бажає дівчатам успішної кар’єри і здобуття високих вершин!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com