Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Надія на армію

Верховна Рада України врахувала усі пропозиції президента Віктора Януковича до закону «Про внесення змін до закону України «Про Збройні сили України»

 У пропозиціях глави держави відзначалося, що Верховна Рада перевищила свої повноваження, передбачивши в законі, що з’єднання, військові частини і підрозділи ВСУ можуть притягуватися до здійснення заходів правового режиму воєнного і надзвичайного стану, боротьби з тероризмом і піратством, посилення охорони державного кордону, суверенних прав України в її винятковій (морський) економічній зоні, континентального шельфу України і їх правового оформлення, наданню військової допомоги іншим державам у рамках, визначених указами президента України, що затверджується або схвалюється Верховною Радою. Янукович вважає, що «схвалення або затвердження Верховною Радою України яких-небудь рішень про залучення з’єднань, військових частин і підрозділів Збройних Сил України для виконання інших завдань відповідно до закону Конституцією України не передбачено».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com