Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зібрання молодих правників

27 жовтня 2011 року в Чернівецькій філії МАУП на презентації молодіжного крила Всеукраїнської громадської організації Асоціації правників України — Ліги студентів Асоціації правників України йшлося про формування правничої еліти України нової генерації.

Презентація, яку підготували і провели члени Асоціації — Оксана Андроник, Юлія Халус, Віталій Павлик, Катерина Чуйка та Наталія Бурдейна, пройшла з метою створення локального осередку в Чернівецькій філії МАУП та залучення студентів до участі в проектах Чернівецького обласного осередку АПУ.

Про активну життєву позицію, можливість спілкування з провідними практикуючими юристами України, особистий та професійний ріст, участь в ексклюзивних заходах Асоціації правників України, семінарах, конференціях, круглих столах, тренінгах, засіданнях комітетів та й просто можливість отримати нових друзів з усієї України, обговорювали студенти на заході.

Аналогічні аспекти в контексті ефективної підготовки спеціалістів права у вузах України в розрізі питань наукової, навчальної, виховної та інших видів діяльності навчального закладу знайшли своє відображення 25 жовтня 2011 року на засіданні Вченої ради Чернівецької філії МАУП, яку поповнили нові члени, зокрема: Алла Глущенко – голова Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста, Віталій Цуркан — Кримінальна палата Чернівецького обласного апеляційного суду.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com