Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП на порозі нового навчального року

Міжрегіональна Академія управління персоналом — великий, авторитетний і знаний не лише в Україні, а й в цілому світі вищий навчальний заклад, який в змозі побороти будь-які виклики і труднощі. Нині МАУП успішно крокує в майбутнє, долаючи разом з усією країною важкі кризові для світової і вітчизняної економіки роки.

Попри різке зниження кількості випускників у 2011 році, яке стало наслідком великої реформи в системі освіти України та демографічної кризи на початку 90-х років минулого століття, МАУП зумів мобілізуватися і залучити до лав першокурсників понад 9000 молодих людей. Це вагомий успіх, який говорить про великий організаційний потенціал Академії. Вступники не помилилися з вибором, адже тут їх чекають відповідальні, кваліфіковані викладачі, насичений культурними і спортивними заходами навчальний рік.

Кінець серпня, вступна кампанія цього року вже завершилася і саме час підводити більш детальні підсумки. Протягом усього року, що був досить складним для всіх освітян, Міжрегіональна Академія управління персоналом працювала над покращенням умов вступу, над заохоченням абітурієнтів і наближенням до них навчальних послуг. З лютого по серпень на території усіх навчальних підрозділів Академії було проведено сім Днів відкритих дверей, у ході яких МАУП гостинно приймала усіх охочих познайомитися з навчальним закладом. У ці дні абітурієнти і їхні батьки спілкувалися з викладачами, методистами та керівництвом Академії, дізнавалися про умови та вимоги до навчання, а також знайомилися з матеріально-технічною та науково-методичною базою Академії: Бібліотечно-інформаційним центром, навчальними корпусами, комп’ютерними класами, аудиторіями, спортивними майданчиками, а також  мальовничими парками й алеями, розташованими на території Академії.

Цього року МАУП здійснила безпрецедентний крок назустріч своїм абітурієнтам-першокурсникам — знижка на перший рік навчання для них у Дні відкритих дверей становила 50%. В Академії вважають, що завжди слід враховувати економічний стан суспільства, особливо в умовах кризи, яка охопила сьогодні усі верстви населення, — тож чимало молодих людей скористалися цією знижкою, вступаючи до лав студентства МАУП.

Міжрегіональна Академія управління персоналом — сучасний вищий навчальний заклад, завжди відкритий для всіх бажаючих. Приймальна комісія Академії готова у будь-який день надати необхідні консультації і допомогти зробити вибір щодо навчання. Сьогодні в Академії навчається близько 30 тисяч студентів. Цього року на денну форму навчання до Президентського університету Академії вступили 435 абітурієнтів. Загалом протягом усього навчального року на заочну форму навчання до Президентського університету було прийнято понад 1,5 тисячі студентів. Найбільшим попитом традиційно користувалися спеціальності: менеджмент, управління персоналом та економіка праці, фінанси і кредит, право, облік і аудит.

Прагнучи зробити освіту якісною та доступною і для молодих людей у всіх куточках України, Академія створила мережу освітніх підрозділів у всіх регіональних центрах держави, а саме 28 регіональних інститутів, 12 філій та 7 коледжів. Тож, аби вступити до Академії, не обов’язково їхати до Києва, а можна отримувати якісну і престижну освіту поряд з домівкою. Численні ін­ститути в областях України також проводили активну роботу щодо залучення студентів до своїх лав. Особливо відзначимо Хме­льницький, Львівський, Донецький, Одеський, Яготинський інститути, Коледжі при Донецькому, Прикарпатському та Хмельницькому інститутах МАУП. Таким чином, студентами денної форми навчання регіональних під­розділів Академії стали 1150 осіб по всій Україні. На заочне відділення протягом навчального року були зараховані понад 6 тисяч абітурієнтів.

З 1 вересня навчання розпочинається і в інших підрозділах Академії: Навчально-виховному комплексі «Престиж», де вчаться найменші вихованці МАУП і діти шкільного віку, у Академічному Ліцеї, а також у Економіко-правових технікумах при МАУП, що здійснюють підготовку на базі 9-ти та 11-ти класів за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст за спеціальностями, що відповідають напрямам підготовки студентів в інститутах Академії: організація виробництва, соціальна робота, бухгалтерський облік, фінанси і кредит, правознавство, обслуговування програмних систем і комплексів, розробка програмного забезпечення, туристичне обслуговування. Технікум здійснює навчання у Дарницькому, Деснянському, Святошинському, Подільському та Голосіївському районах м. Києва. Вдале розташування від­ділень технікуму спрямоване на те, аби наблизити місце навчання дітей до місця проживання.

Значним поповненням можуть пишатися і ці підрозділи Академії: до Ліцею прийшов 31 новий учень, до Технікумів Академії — понад 400 студентів, а до НВК «Престиж» — 30 юних вихованців.

Загалом за навчальний рік студентами Академії стали понад 9000 осіб.

Завершуються останні приготування до урочистого Дня знань, Академія чепуриться, аби зустріти своє поповнення як завжди гостинно і красиво. Усіх, від малюків НВК «Престиж» до старших курсів інститутів — МАУП зустріне усіх у своєму затишному домі, аби з новими силами розпочати новий навчальний рік.

Вітаємо Вас зі вступом до Міжрегіональної Академії управління персоналом!

Запрошуємо на урочисті збори з приводу початку навчального року, які відбудуться 31 серпня 2011 року о 9 годині на площі Знань МАУП.

 

Адреса МАУП:
м. Київ, вул. Фрометівська, 2 (метро «Деміївська»)
Тел.: (044) 494-47-47, 490-95-05
www. maup.com.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com