Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕЛЕГАЦІЯ МОСКОВСЬКИХ ОСВІТЯН ВІДВІДАЛА МАУП

19 - 20 квітня відбувся візит в Академію делегації з Росії на чолі з президентом Московського економічного інституту й Інституту Світової економіки та інформатизації Ігорем Львовичем Суратом.

Метою візиту було ознайомлення з центральним освітнім комплексом та інфраструктурою МАУП, переговори з керівництвом Академії і налагодження взаємовигідного співробітництва у сферах вищої освіти та інноваційних технологій.

Делегація зустрілася з Головою Наглядової ради МАУП Г.В. Щокіним, заступником Голови Наглядової ради МАУП Р.Г. Щокіним, ректором МАУП А.М. Подолякою, першим проректором В.І. Яровим, проректором з наукової роботи М.Ф. Головатим та проректором з міжнародних зв’язків - генеральним директором Міжнародного відкритого університету МАУП І.С. Піляєвим. Відбулися змістовні та конструктивні переговори щодо запровадження спільних проектів у таких сферах, як дистанційна освіта, студентські обміни, перспективні наукові проекти.

Високу оцінку делегації отримали інформаційно-бібліотечний центр, матеріально-технічна та культурно-спортивна база Академії, інноваційний потенціал та Телеуніверситет МАУП. Позитивне враження на гостей з Москви справила атмосфера духовності, культурної різноманітності та міжнаціональної толерантності, в якій навчаються українські та іноземні студенти з 44 країн світу.

У результаті переговорів укладено договори про співробітництво в галузі організації відкритої освіти між МАУП і вищезазначеними інститутами, що створюють умови для вдосконалення і розширення інноваційних видів освіти відповідно до рекомендаційних параметрів Болонського процесу, міжнародно-правових та національних норм і стандартів України і Російської Федерації.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com