Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гідний підсумок

З 17  по 20 березня в Голландії, в місті Дальфсен пройшов традиційний Кубок Європи з рукопашного бою та контактного карате. За значенням — це другий турнір після Чемпіонату світу та Європи. У складі збірної команди України було представлено два студенти  Міжрегіональної Академії управління персоналом — це Дмитро Безверхий, студент магістратури V курсу Інституту міжнародних відносин та лінгвістики та Михайло Бочкор, студент І курсу Інституту права.

 Про турнір розповів директор Навчального Центру особистої безпеки людини та національних єдиноборств, тренер молодих і перспективних спортсменів Академії Ігор Шаров: «Вперше Кубок Європи був проведений у минулому році. Цей Кубок  включає в себе декілька видів одноборств. Наші студенти взяли участь у  змаганнях  з рукопашного бою та контактного карате.  Результат виправдав усі очікування: Михайло Бочкор став чемпіоном з рукопашного бою в повному контакті (вагова категорія до 70 кг). В трьох двобоях він отримав перемогу і став першим у фул-контакті. Наступного дня Михайло виступав у змаганнях з контактного карате та посів друге місце. Він провів 4 поєдинки і у фіналі поступився досвідченому німецькому спортсмену, програвши 2 бали.

Другий наш учасник Дмитро Безверхий переміг і здобув першість в контактному карате (вагова категорія до 60 кг). Це спортсмен, який вже шостий рік навчається  в Академії і за цей період досяг видатних успіхів. Він є фіналістом Чемпіонату Європи з кікбоксінгу, переможцем Кубку Світу з кікбоксінгу, багаторазовим чемпіоном України, чемпіоном Кубку Європи з контактного карате. Ми пишаємося, що його професійний ріст проходив в рідних стінах Академії, в спортивному залі Інституту права. 

Після змагання відбулась святкова церемонія нагородження, на якій вирішували долю спортсменів, які показали найкращу техніку у боротьбі серед чоловіків та жінок. І дуже приємно, що Кубок за кращу техніку на змаганнях отримав студент МАУП Дмитро Безверхий.

Загальний результат нашої участі такий: Михайло Бочкор здобув І місце у рукопашному бою та ІІ місце у контактному карате; Дмитро Безверхий отримав І місце в контактному карате та Кубок за найкращу техніку на змаганнях. Я думаю, це достойний результат і показник на сьогоднішній день. 

Тепер маємо намір взяти участь у Чемпіонаті Європи, який пройде в жовтні у місті Будапешт (Угорщина)». 

Записала Тетяна Журкович

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com