Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Менеджмент та адміністрування

Днями в Українсько-Російському інституті менеджменту та бізнесу імені Богдана Хмельницького відбулася  ІІІ Науково-практична студентська конференція «Менеджмент та адміністрування: тенденції розвитку».

У конференції взяли участь студенти магістратури та молоді вчені. Відкрив конференцію проректор з наукової роботи МАУП доктор політичних наук, професор Микола Головатий: «Наша конференція має на меті озброїти магістрантів навичками науково-дослідної роботи, пошукової роботи, адже це потребує певних знань і технологічних, і процедурних, і аналітичних».

“Щоб зробити незворотними ті соціально-економічні трансформаційні процеси, які перетворюють суспільство з планово-розподільчого, авторитарного на демократичне, яке базується на ринкових механізмах, — треба, як мінімум перенавчити 24—25% дорослих людей за принципово іншими програмами» — зазначив Микола Федорович. Ці програми відповідно корелюються з настановами Болонського процесу і саме таким чином працює Інститут менеджменту та бізнесу МАУП, де готують студентів за спеціальностями «Менеджмент організацій», «Управління персоналом та економіка праці», «Адміністративний менеджмент».

Менеджмент, як європейське явище, яке адаптується до національних умов країни, у першу чергу, стосується управління людьми. Тож більшість тем, що обговорювалися в ході пленарних засідань, що складалися з трьох секцій, були присвячені менеджменту в сфері управління людьми, ресурсами тощо. Серед доповідей, представлених студентами: «Етикет ділового спілкування в діяльності адміністративного менеджменту», «Вдосконалення форм і методів управління персоналом», «Основні функції інформаційного менеджменту» тощо. Всі у часники продемонстрували якісну підготовку, вміння реферувати, обґрунтовувати вла­сну думку, робити висновки, доводити їхню правильність.

Оформлені відповідно до вимог наукових публікацій, доповіді увійдуть до збірника наукових праць МАУП і стануть початком для наукового доробку тих студенті, які оберуть своєю кар’єрою шлях науковця.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com