Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ПСИХОЛОГАМ І СОЦІОЛОГАМ МАУП

Днями у МАУП відбувся урочистий випуск студентів Інституту соціальних наук і самоврядування. Дипломи отримали соціологи і психологи освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістр. Результати, отримані під час державної атестації, дозволяють зробити висновок про повну відповідність професійної підготовки фахівців державним стандартам.

До почесної президії, присутньої на врученні дипломів молодим фахівцям, увійшли: в.о. ректора МАУП Анатолій Подоляка, директор Інституту соціальних наук Іван Бідзюра, декан і перший заступник директора інституту Любов Гончар, заступник завідувача кафедри психології кандидат психологічних наук, доцент Олена Шопша,  заступник завідувача кафедри соціології доктор філософських наук Вікторія Халамендик.

Відкриваючи урочисті збори, випускників привітав в.о. ректора доктор юридичних наук, професор Анатолій Подоляка: «Шановні соціологи і психологи, хочу побажати, аби цей день залишився для вас незабутнім, щоб ви втілили на практиці знання, отримані в Академії, стали справжніми кваліфікованими психологами і соціологами, адже ці професії надзвичайно потрібні державі, хоча вона цього поки що й не усвідомлює. Психолог і соціолог повинні буди в кожній організації, без цього колектив не буде успішно розвиватися, не буде ефективної  роботи та взаєморозуміння як всередині колективу, так і між колективам та державою».

До своїх вихованців з напутнім словом звернувся і директор Інституту соціальних наук доктор політичних наук, професор МАУП Іван Бідзюра: «Сьогодні ви залишаєте Академію у новому статусі, отримуючи документ, який легалізує вашу професійну діяльність. Вам залишається лише довести, що ви гідні цього документа. Вам буде складно, оскільки до вас звертаються, коли настає прикрий момент, конфлікт. Завдання психолога на первинному етапі попередити виникнення конфлікту. А соціологи — це лікарі, які лікують суспільство, і прикро, що поки гостро не визріла потреба у ваших знаннях, однак пройде небагато часу, і ви знайдете своє місце в професії».

Перед врученням дипломів випускникам декан інституту Любов Гончар назвала імена відмінників, яким було вручено дипломи з відзнакою. Серед магістрів психології: Тетяна Ларіна, Степан Терлецький, Тетяна Ревука, Ольга Матвієнко, Тетяна Хоменко. Серед магістрів соціології дипломи з відзнакою отримали: Валерія Низенько, Ірина Кольцова, Оксана Ємшанова, Марина Стоян, Людмила Моторна. Дипломи бакалаврів соціології з відзнакою отримали Ольга Зелінська та Олена Телеш.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com