Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За участі МАУП

Відбулося засідання Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, на якому був присутній завідувач кафедри православної культури та теології МАУП Протоієрей Діонісій Мартишин.

Були розглянуті питання затвердження плану діяльності Громадської Ради на 2011 рік, святкування 450-ї річниці Пересопницького Євангелія та 430-ї річниці Острозької Біблії, а також розглянуто інформацію щодо роботи над проектом Закону України «Про вищу освіту» та проекту документів в галузі охорони здоров’я.

Враховуючи потребу духовно-морального виховання молоді, викладання християнської етики та зміцнення моральності та духовного здоров’я у суспільстві, сьогодні надзвичайно важливою є співпраця духовних інституцій і світських освітянських закладів. Як відомо, Академія всіляко сприяє розвиткові духовності студентства, власне задля цього свого часу було створено кафедру православної культури та теології МАУП, як реальний приклад синтезу світської і релігійної освіти.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com