Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Без їжи і води...

Чоловік прожив 70 років без води і їжі

Лікарі  хочуть з’ясувати секрет виживання старого в умовах позбавлення необхідних для організму живильних речовин

83-річний священнослужитель штату Гуджарат (Індія) Праладом Джані стверджує, що йому вдалося провести без води і їжі останні сім десятків років.

 По словах Джані, коли йому виповнилося 8 років, він пішов з будинку і почав поневірятися по світу. Тоді він навчився нічого не пити, не їсти і не ходити в туалет, а зверху йому нібито був посланий божественний еліксир, що підтримує сили. Зараз йог знаходиться в міській лікарні під цілодобовим спостереженням медичних фахівців. Протягом трьох тижнів група з 30 лікарів сподівається з’ясувати секрет виживання старого в умовах позбавлення необхідних для організму живильних речовин.

 Експеримент почався 22 квітня, з тієї миті старий знаходиться під пильним стеженням камер, йому не дають ні води, ні їжі і не дозволяють покидати кімнату. Проте лікарі кажуть, що не зафіксували ніяких погіршень в самопочутті йога, втрати ваги або обезводнення.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com