Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТИМОШЕНКО ЙДЕ В «НИЗИ»

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає місцеві ради проводити голосування проти створення спільних підприємств з Росією, що суперечить національним інтересам України. Про це вона заявила у вівторок у Полтаві, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

 »У нас є ради, і, якщо скласти всі демократичні сили, то у нас в усіх радах більшість. Нам потрібно публічно в радах робити заяви, нам потрібно, щоб ради голосували проти створення спільного підприємства з «Енергоатомом», тому що це просто закриття наших можливостей, проти створення спільних підприємств «Газпрому» і «Нафтогазу», — наголосила вона.

Тимошенко також підкреслила необхідність координації зусиль для залучення якомога більшої кількості політичних партій та рухів до місцевих осередків Комітету захисту України.

»Нам потрібно, щоб ті лідери, які в Києві ще продовжують гратися, на всіх тих ризиках створюючи собі рейтинги, щоб ви на рівні області залучили ці партії, ці об’єднання політичні до Комітету захисту України — для координації зусиль. І далі пішли би вниз — в райони, міста», — наголосила вона. За словами Юлії Тимошенко, майже в усіх адміністративних одиницях Полтавської області створено осередки Комітету захисту України. «Уже, якщо я не помиляюся, 22 комітети захисту України утворено в Полтавській області з 30 адміністративних одиниць», — уточнила вона. Тимошенко також вважає за необхідне проведення парламентських виборів, які дозволять повернути Україну на демократичний шлях розвитку.

«Я вважаю, що парламентські вибори можуть докорінно поміняти, але вони, по-перше, мусять бути якомога швидшими, усувати їх (нову владу) треба якомога швидше, бо недорахуємося більше половини країни — за їх коротке правління до 2012 року.

«А, по-друге, єдність у демократичному таборі, щоб коли прийшли в новий парламент, могли утворити природну більшість, а не знову, як зараз, грати», — заявила лідер БЮТ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com