Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ШУКАЮТЬ ПОЗИТИВ

Країни-члени ЄС позитивно сприймають налагодження відносин між Україною та Російською Федерацією. Про це міністри закордонних справ та дипломатичні представники 13 держав Євросоюзу, що входять до складу групи «Друзів України», повідомили міністру закордонних справ України Костянтину Грищенку, який сьогодні перебуває з робочим візитом у Брюсселі. Також міністри обговорили хід переговорів щодо скасування Європейським Союзом віз для українців. Зокрема, К.Грищенко повідомив, що найближчим часом Верховна Рада розгляне та ухвалить декілька принципово важливих законів (зокрема, щодо боротьби з торгівлею людьми), на затвердженні яких наполягає ЄС.

В той же час, за словами українського міністра, Київ очікує, що Європейський Союз зробить вагомі кроки назустріч Україні у візовому питанні і принципово перестане розглядати українців як джерело проблем для європейського ринку праці та соціальної системи.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com