Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Луганчани захистилися

Днями в МАУП відбулося чергове засідання Спеціалізованої Вченої Ради Міжнародної Кадрової Академії, де відбувся публічний захист дисертацій в галузі права. Заступник прокурора Луганської області Анатолій Васильович Горпенюк, який за час навчання в докторантурі Луганського інституту МАУП підготував дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі права на тему «Становлення та перспективи розвитку досудового слідства в Україні». Результати дисертації були апробовані при підготовці проектів Законів та інших нормативних актів з питань прокурорського нагляду. Анатолій Васильович – Державний радник юстиції ІІІ класу, почесний працівник прокуратури України і має відзнаку прокуратури «За сумлінну службу в органах прокуратури І ступеня».

Тему «Прокурорський нагляд за законністю оперативно-розшукової діяльності» обрав для дисертаційного дослідження інспектор Обласного управління по роботі з особовим складом Міністерства внутрішніх справ Ігор Олегович Матвієнко. Метою його наукової праці є створення концептуальних основ прокурорського нагляду за дотриманням законності в оперативно-розшуковій діяльності, визначення та наукове обґрунтування комплексу пропозицій, спрямованих на удосконалення норм чинного законодавства. За результатами публічного захисту на Спеціалізованій Вченій Раді МКА, МАУП, МВУ  було присвоєно науковий ступінь доктора філософії в галузі права. Публічний захист дисертації виявив високий науковий та професійний рівень дослідження докторантів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com