Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новоград-волинський коледж ГОТУЄ ФАХІВЦів з мисленням лідера

17 березня 2010 року на базі Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу відбулась важлива і приємна зустріч. На гос­тину до студентського та педагогічного колективів коледжу завітали поважні гості: ректор Міжрегіональної Академії управління персона­лом Валерій Борисович Захожий та один із ініціаторів заснування коледжу — міський голова Микола Петрович Боровець.

Передували зустрічі зроблені напередодні подарунки —15 су­часних комп’ютерів та велика кількість літератури — 156 при­мірників на суму майже 7,5 тис. грн., що стали суттєвим попов­ненням і без того не маленького фонду бібліотеки.

Комп’ютери, книги та зустріч — все це входило до спільного плану діяльності МАУП та НВЕГК, які уклали угоду про співпрацю. Виступ ректора МАУП Валерія Захожая, міського го­лови Миколи Боровця, директора НВЕГК Миколи Паламарчука, теплі слова представників, студентів та вик­ладачів, квіти, затишна атмосфера, грунтовні запитання та не менш фахові відповіді учасників надали впевненості, що співпраця між двома навчальними закладами буде плідною та результа­тивною.

До речі, Валерій Борисович потішив присутніх, запро­понував­ши відповісти на питання: «Чому в країні ладу нема?». Чимало прозвучало варіантів — «нема професіоналів», «нема єдності в країні» і т. д. Насправді ректор вважає: «Тому, що Президент, Прем’єр і спікер не закінчували МАУП». Отож, Міжрегіональна Академія управління персоналом чекає на майбутніх лідерів дер­жави, не виключено, що це будуть новоград-волинці. Віримо і на­діємось на це!

Олександр ГЕМБАРСЬКИЙ
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com