Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Покращуватимуть якість

«АВТОВАЗ» має намір витратити 80 мільярдів рублів на розробку дев’яти нових моделей до 2014 року. Крім новинок, виробник має намір модернізувати вже існуючі моделі. Для цього він розробив спеціальну програму «Лада Якість». «Вона передбачає комплекс заходів щодо підвищення надійності та довговічності автомобілів.

Мета програми — значно понизити кількість дефектів, що врешті-решт повинно знизити гарантійны витрати і підвищити лояльність споживачів», — повідомляється в офіційному прес-релізі компанії.

Серед антикризових планів «вазівців» також — підвищення рентабельності за рахунок оптимізації логістичних процесів, скорочення кількості автомобілів на складах підприємства на 70000 автомобілів.

До того ж, компанія хоче вжити заходів щодо стимулювання попиту. Таких, як надання покупцям знижок, запровадження власної кредитної програми, яка дасть змогу придбати в кредит автомобіль LADA за процентною ставкою 6,9%.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com