Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ СІМ’Ї

Виправляючи недоліки 147-ої Альфи, інженери проектували зовсім новий автомобіль, який би зберіг стиль і натхнення від старої моделі. Доречно зауважити, від 147-ої Альфи у Джульєти тільки секції і деякі елементи підвіски. Але мета нової Alfa Romeo Giulietta (Альфа Ромео Джульета) полягає не тільки в тому, щоб завоювати серця прихильників, але й переконати тих людей, які вибирають практичний автомобіль для сім’ї і задоволення: наприклад VW Golf або Ford Focus, Audi A3 або BMW 1-series. Не так давно ми писали і про інші переваги нової Альфа Ромео.

Як переконує нас той же Бенедетто, Альфа Ромео Джульєта — це нова сходинка пріоритетів іменитого бренду, зміни якої стануть просуванням в класі «С». Наприклад, електропідсилювач рульового управління із змінним коефіцієнтом зусилля, покращувана жорсткість конструкції (що привело і до зниження ваги, і до мінімальної вібрації, і до кращої безпеки), магнієва балка за задніми сидіннями (зменшили вагу, щоб додати красу автомобілю — те, що так не вистачає гольф-класу).

Абсолютно нова підвіска спереду і багато важеллів — ззаду, якими управляють передні колеса за допомогою топового 1.4-літрового двигуна MultiAir на 170 ЛС, що «викидає» тільки 134 г/км. CO2, роблять автомобіль унікальним серед конкурентів.

Інтер’єр нової Alfa Romeo Giulietta 2010 року пропонує латинський аромат з витонченими сидіннями і панеллю інструментів у стилі технологічного ретро. Ідеальні матеріали і оббивка сидінь роблять автомобиль кращим у класі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com