Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕПУТАТ ОБУРЕНИЙ МІНІСТРОМ

Народний депутат, член Політради партії «За Україну!» Іван Стойко обурений призначенням Дмитра Табачника на посаду Міністра освіти та науки України. «Це призначення, викликало обурення всіх патріотичних депутатів», — сказав Стойко Офіційному сайту «За Україну!».

«Посаду міністра освіти отримала людина, яка спить і бачить Україну в московському рабстві. Дмитро Табачник ненавидить все українське — нашу мову, культуру, символи. А саму українську державність він бачить лише в якості сателіту Москви», — заявляє Іван Стойко.

Іван Стойко підкреслив, що Дмитра Табачника самі регіонали ще так давно вимагали виключити з Партії регіонів, а Борис Колєсніков, до якого теж є багато зауважень і його важко вважати патріотом, називав Табачника «дешевим клоуном, казнокрадом і музейним злодієм»», — констатує член групи «За Україну!».

«Дмитро Табачник є яскравим представником п’ятої колони — таку людину не можна допускати до освіти, — наголошує Іван Стойко, — Будьте певні — цей міністр освіти максимально використає свою посаду, щоб викорінювати все українське, починаючи ще з учнівських парт».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com