Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Високі нагороди Митрополита

Днями в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося підсумкове засідання Вченої Ради, яке проводив ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом, Валерій Захожай.

На порядку денному Вченої Ради були розглянуті різноманітні питання. Була і приємна новина — нагородження орденами Української Православної Церкви.

Урочисте вручення орденів проводив доктор богослов’я — протоієрей Діонісій Мартишин, який зазначив: «Сьогодні Міжрегіональна Академія управління персоналом виконує релігійно-просвітницьку місію — виховання молоді у дусі православної віри. Це дає можливість студентам долучатися до безцінних скарбів православ’я».

Заступник Голови Наглядової Ради МАУП Ростислав Георгійович Щокін був нагороджений «Орденом Української Православної Церкви Преподобного Нестора Літописця ІІ ступеня» за піклування і турботу літургічним життям в академічному храмі Дванадцяти апостолів». Протоієрей Діонісій Мартишин зазначив: «Ця нагорода — не лише шана та подяка, а й вклад на майбутнє співробітництво та розвиток православ’я в МАУП».

Також особлива подяка Директору Інституту соціальних наук і самоврядування, доктору політичних наук, професору Івану Павловичу Бідзюрі, за активну просвітницьку місію серед молоді та плідну співпрацю з кафедрою українського православ’я та теології.

Іван Павлович був нагороджений «Орденом Української Православної Церкви Преподобного Нестора Літописця ІІІ ступеня».

Після нагородження Іван Павлович зазначив: «Отримана нагорода є заслугою усіх, хто долучився до мого становлення і формування як особистості. Це свідчення нашого спільного професійного доробку у православній святині духовності, культури, освіти й науки».

З вивченням православної культури пов’язане справжнє наукове життя, шлях просвітництва, розбудова майбутнього. Саме від розуміння сутності православ’я залежить прогресивний розвиток і конструктивна державницька сила української нації.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com