Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Танці з викладачами

Напередодні новорічних свят у МАУП як завжди вирує барвисте творче життя. Одним з нових мистецьких заходів, які готував цього року Департамент з виховної роботи, став конкурс «Танці з викладачами».

У конкурсі взяли участь вісім пар, які склали студенти Академії та працівники і викладачі МАУП. Кожен з інститутів Президентського університету та технікум МАУП мали своїх представників на цьому конкурсі. Серед танців, які були представлені конкурсантами: рок-н-рол, циганський танок, кантрі, сальса, український танець, єврейський танок, ча-ча-ча та грузинський танець. Кожна пара сумлінно готувалася і прагнула показати свої вміння, хореографічну майстерність, музичність та енергійність.

Суворе журі пильно спостерігало за кожним виступом. До складу суддівської колегії увійшли: ректор МАУП Валерій Захожай, Олімпійська чемпіонка Іріні Мерлені, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації Вікторія Галайдюк, «Лицар МАУП-2002», випускник Академії Андрій Колесник, «Лицар МАУП-2004», випускник Академії Максим Кухар.

Світ танцю, романтики і краси заполонив усіх у залі. Танцюристи-аматори створили справжню атмосферу свята творчості і натхнення. І ось результати. Гран-прі отримала пара: проректор з виховної роботи МАУП Людмила Біжик та студент МАУП Андрій Кравченко, які були кращими за усіма параметрами, створивши яскраві образи «Хава-негіли». Кращою артистичною парою журі назвало пару, яка представляла Інститут міжнародних відносин та лінгвістики: головний фахівець Марія Чурекова та студент 1 курсу Доносо Хов’єр. Найбільш технічною парою визнано представників Економіко-правового технікуму при МАУП завідувача заочним відділенням Ірину Васяк та учасника ансамблю «Перлина» Андрія Бакуліна, які продемонстрували ковбойські мотиви стилю кантрі. Приз глядацьких симпатій отримали учасники від Інституту міжнародної економіки та фінансів викладач Віктор Пирог та студентка 3 курсу Світлана Іщенко. У цей святковий вечір усі пари отримали відзнаки і подарунки, адже головне — всі вони створили незабутню феєрію танцю для всіх глядачів і для себе, повірили у свої сили і змогли насолодитися мистецтвом, ім’я якого — танець.

Настав новий рік, а з ним приходять нові мрії, нові радощі, нові ідеї. Нехай вони відвідають нас у 2010 році і зроблять мальовничим, цікавим і неповторним наше життя.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com