Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Свято спортивної слави в МАУП

Святкові гімни та гучні овації, шанобливі оди та ніжна музика звучали днями в Міжрегіональній Академії управління персоналом. 22 грудня в МАУП вітали людей, чий шлях увінчаний лавровим листям і хто звершує спра­вжні подвиги в ім’я спорту і Батьківщини.

Для Академії велика честь приймати у своїх стінах цвіт нації — спортсменів, — тих, хто є взірцем мудрості і правічного людського прагнення бути кращим, бути першим, бути переможцем.

В цей чудовий зимовий день до МАУП завітали відомі люди — майстри спорту, чемпіони Європи, чемпіони та призери Олімпійських ігор та інші відомі особистості.

Почесних гостей, відомих спортсменів, шанованих в світі і в Україні людей привітав голова Наглядової ради Академії Георгій Щокін: «Спортсмени для сучасного суспільства завжди виконували богатирську службу. Богатир — це людина, яка обрана Богом, людина зі світлими цілями. Тому, в цей чудовий день зимового сонцестояння, коли світло перемагає темряву, я всім бажаю світла в серці і в душі».

Майже кожен тиждень в Міжрегіональній Академії управління персоналом ознаменований спортивними подіями. І, безперечно, на святі спортивної слави були присутні ті, без кого неможливий всесвітній поступ та успіх. Це люди, які за допомогою власних сил та досвіду допомагають молодим спортсменам здобувати перемоги та долати життєві сходинки. Заступник Голови Наглядової ради МАУП Ростислав Щокін подякував своїм колегам та партнерам і вручив нагороди «За плідну співпрацю»: «Дякую всім, хто прийшов на це свято. Студентам МАУП пощастило, що вони співпрацюють із людьми, які мають високі спортивні заслуги і на яких можна рівнятися». Цінні нагороди отримали: генеральний секретар Асоціації спортивної боротьби України Леонтій Гадайчук, Президент Всеукраїнської Футбольної Асоціації студентів Віталій Пелипенко, віце-президент Федерації рукопашного бою України Олександр Гартвіч, віце-президент футбольного клубу «Єдність» Анатолій Гаврильченко, директор департаменту фізичного виховання та спорту Мирон Ільницький.

Серед численних видів спорту бойові мистецтва — напрямки, які сприяють загартуванню тіла і духу. Вільна боротьба, рукопашний бій, українські національні одноборства — популярні види спорту серед молоді Академії. На святі спортивної слави нагороди в номінації «За популяризацію спорту та здорового способу життя серед молоді» від віце-президента Федерації рукопашного бою України Олександра Гартвіча отримали представники Національної федерації кіокушин карате України, Національної федерації кікбоксінгу, Федерації Кендо, Яйдо та Дзюдо, Національної федерації ушу, Федерації таїландського боксу м. Києва, Київської федерації карате-до шотокан, Федерації боротьби Кураш України, Федерації українського бойового мистецтва «СПАС», асоціації Джиу-Джитсу України.

 Цього року п’ять студентів МАУП, які складали кістяк студентської збірної з футболу, отримали золоту медаль на ХХV Всесвітній універсіаді в Белграді. Саме цими студентами пишається вся Україна і, звичайно, Академія. Нагороду в номінації «За волю до перемоги» «золотим» студентам МАУП вручив заслужений тренер України, Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Віталій Пелипенко. Він привітав перспективних молодих футболістів — Антона Монахова, Андрія Запорожана, Андрія Шевчука, Андрія Башлая та Артема Старгородського. Велика заслуга у перемозі студентської збірної з футболу належить талановитому керівнику, головному тренеру збірної команди України, Головному консультанту команди «МАУП-Єдність» з футболу Володимиру Лозинському, який отримав нагороду «Кращий тренер».

Не забула Академія й кумира цілих поколінь, людину, яка форсувала час величної спортивної епохи і завдяки якій про Україну почули в далеких заморських краях. В номінації «Легенда спорту» нагороджений заслужений майстер спорту, заслужений тренер України, багаторазовий чемпіон Радянського Союзу з греко-римської боротьби Владлен Тростянський.Відомо, що Академія славиться своїми студентами і випускниками. Вихованці МАУП завжди залишаться гордістю і окрасою Академії. Їхні імена відомі всьому світу — Ельбрус Тедеєв, Василь Вірастюк, Іріні Мерлені, Антон Бочкарьов, Олексій Задніпряний, Ірина Нетреба, Дмитро Безерхий, Мар’яна Квятковська та інші. Цінні нагороди цим студентам у номінації «Спортивна гордість МАУП» вручив ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом Валерій Захожай.

Валерій Борисович привітав усіх зі святом: «Ми переконані, що студентство МАУП — це майбутня еліта нашої України. Мені дуже приємно, що в нашому навчальному закладі навчаються відомі спортсмени. З радістю вітаю всіх присутніх».Протягом 2009 року в Академії проводилася перша Студентська Спартакіада, в якій взяли участь всі навчальні підрозділи Президентського університету МАУП та Економіко-правовий технікум при МАУП. Перемогу в Спартакіаді здобула команда Інституту соціальних наук та місцевого самоврядування. Цінну нагороду — кубок переможця — в номінації «Переможець Спартакіади МАУП» отримав директор інституту Іван Бідзюра.

Протягом всього спортивного свята представники шкіл бойових мистецтв демонстрували свої професійні вміння у певному виді спорту. Глядачі мали можливість не лише побачити, а й почути історичні відомості про походження та основні прийоми бойових мистецтв.

На вечорі спортивної слави всі присутні мали можливість побачити бій за звання абсолютного чемпіона МАУП з рукопашного бою. У запеклому поєдинку зустрілися абсолютний чемпіон МАУП з рукопашного бою Антон Бочкарьов та претендент на титул абсолютного чемпіона МАУП Андрій Крепін з Кіровоградського інституту МАУП ім Св.Миколая. За рішенням журі перемогу та звання «Абсолютний чемпіон МАУП» отримав Андрій Крепін.

Свято спортивної слави — це гімн мужності, силі і прагненню до вершини, ім’я якій перемога. Бажаємо сили та наснаги спортсменам у майбутньому для досягнення нових перемог!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com