Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Російський суперкар

На автосалоні у Франкфурті абсолютно несподівано для всіх відбулася прем’єра нової версії російського суперкара Ma­russia. Машина отримала індекс B2 — це другий варіант «Марусі», а всього їх може бути скільки завгодно. За словами головного ідеолога створення першого російського суперкара Миколи Фоменко, його кампанія здатна за досить короткий термін розробити практично будь-який кузов.

Цікаво, що у Франкфурті Фоменко показав відразу три автомобілі — окрім B2 на стенді стояли ще дві моделі з кузовом В1. Але головний нюанс полягає в тому, що машини зроблені з різних матеріалів: з карбону і базальту.

Ми всі звикли до того, що зроблені в Росії автомобілі (якщо це, звичайно, не військова техніка), є вельми низькоякісними. Саме тому багато російських журналістів (а вже про іноземних і говорити нічого) дивилися на російський суперкар з великою іронією. Проте при найближчому розгляді виявлялося, що Marussia це дуже навіть пристойний автомобіль, який по своєму дизайну не поступається більшості конкурентів!

На даний момент компанія Фоменко має вже 17 замовлень. Повністю сплачених замовлень! Кожна машина коштує 4 млн. 460 тис. рублів, або бл. 100 000 євро.

«Ми взагалі хочемо скоро вийти на рівень 3000 автомобілів в рік. Для цього у нас скоро з’являться три заводи по збірці машин», заявив М.Фоменко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com