Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Приклад співпраці

Кораблі Чорноморської групи військово-морського співробітництва BLACKSEAFOR сьогодні вранці вийшли з болгарського порту Варна і взяли курс на Севастополь (Україна).

Як повідомили кореспондентові УНІАН у прес-центрі командування Військово-Морських сил України, на переході морем до Севастополя кораблі з’єднання проведуть навчання з плавання в ордерах, тактичного маневрування, сигналовиробництва і зв’язку, передачі вантажів на ходу, протиповітряної оборони, боротьби за живучість, надання допомоги кораблю, що терпить лихо, та рятування людини, що опинилася за бортом.

До складу з’єднання входять фрегат «Смелі» (ВМС Болгарії), який став флагманом BLACKSEAFOR, і на якому розміщений оперативний штаб, а також великий десантний корабель «Цезарь Куніков» (Чорноморський флот Російської Федерації), корвет «Контр-адмірал Мачелларіу» (ВМС Румунії), фрегат «Барбарос» (ВМС Туреччини). Від ВМС України в нинішній активації BLACKSEAFOR бере участь корабель управління «Славутич».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com