Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ультиматум опозиції

Герман каже, що Партія регіонів готова підтримати кожного, хто може перемогти кризу.

У Партії регіонів немає розбіжностей з питання підтримки кожного, хто може подолати кризу в Україні, заявила заступник лідера фракції партії Ганна Герман.

«Розбіжностей між нами немає. Ми всі єдині в прагненні перемогти кризу. І ми готові підтримати кожного, хто може це зробити», — сказала Герман у вівторок, пише «Интерфакс-Украина».

За словами депутата, саме з цією метою фракція Партії регіонів дала уряду термін до 14 квітня для того, щоб обнародувати свою антикризову програму і зміни до державного бюджету. На думку Герман, той, хто переможе кризу, «покриється славою». «Хто не справитися з цим викликом, повинен піти з ганьбою. Третього не дано», — додала вона.

При цьому заступник лідера фракції виразила сумнів, що українці довіряють нинішній владі і нинішньому уряду. «Але ми готові їм допомогти, якщо побачимо, що у них є ефективна і професійна антикризова програма», — підкреслила вона. По словах Герман, Партія регіонів готова це зробити у зв’язку з тим, що інтереси держави і народу вона ставить вище за узкопартійних інтереси.

А лідер Партії регіонів Віктор Янукович відзначив, що якщо 14 квітня влада, що діє, не представить дієву антикризову програму, його політична сила продовжить масштабні акції протеста.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com