Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

300 автобусів на 34 млн. євро Будуть гроші на зарплату

ЗАТ «Львівський автомобільний завод» домовився з Іраном про постачання в 2009 р. 300 автобусів. Про це повідомила представник прес-служби заводу Олена Муляк, передає РБК-Украина За її словами, контракт розрахований на 5 років, його загальна вартість 34 млн. євро.

Як повідомлялося, Львів­­ський автобусний завод припинив свою роботу. Зокрема, співробітники відправлені у відпустки за свій рахунок з 12 грудня 2008 р. по 29 січня 2009 р.

В той же час 400 пра­ців­ників заводу, яких напередодні не пустили на територію підприємства, заявили про намір оголосити страйк і перекрити рух по вул. Стрийській в Львові, якщо їх 15 грудня не допустять на завод.

Заборгованість по заробітній платі на Львів­ському автобусному заводі за станом на 1 грудня ц.р. досягла 6,69 млн. грн, збільшившись за місяць на 1 млн. грн. Заборгованість по виплаті зарплати на підприємстві існує з квітня 2008 р. Вказана сума заборгованості по заробіт­ній платі є максимальною в області. На заводі працюють близько 1 тис. чоловік.

Нагадаємо, 10 грудня ц.р. голова львівської ОДА Микола Кміть запропонував китайцям купити Львів­ський автобусний завод. Про це він заявив під час зустрічі з Надзвичайним і повноважним послом Китайської Народної Республіки в Чи Україні Чжоу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com