Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Аделаджа — аферист?

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко наполягає, що пастор «Посольства Божого» Сандей Аделаджа замішаний у фінансовій афері «Кингз Кепітал».

«Грунтуючись на матеріалах слідства і допитах підозрюваних, я наполягаю на тому, що мав право зробити таку заяву. Аделаджа причетний до даної афери. Але це не означає, що він звинувачений або підозрюваний. Ступінь його відповідальності за діяльність піраміди встановить слідство», - сказав міністр.

При цьому Луценко додав, що Аделаджу ще не допитали у даній справі, оскільки треба спочатку   «розібратися з виконавцем, потім знайти посередників і вже потім зайнятися організатором».

«Взагалі постраждалі з Церкви Божою вже мітингують і вимагають захистити їх пастиря від мене. Я багато читав про секти, але такої поведінки не чекав. Та ніяка тут не паніка. Це цинічне пограбування довірливих українців», - сказав Луценко.

Він відзначив, що питання фінансових махінацій стосується вже Одеси, Полтави, Харкова і інших міст.

«Моє прохання до кожного, хто постраждав: негайно пишіть заяву в міліцію», - підкреслив глава МВС. Додамо, що сума коштів, отриманих від громадян, перевищує 100 мільйонів доларів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com