Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Парафіяни Сандея Аделаджи можуть втратити свої вклади

Працівники столичної компанії Kings Capital, яка потрапила у скандал з поверненням вкладів, стверджують, що грошей людям вже не повернуть. Переважна частина клієнтів — парафіяни церкви Посольство Боже очолювана чорношкірим пастором Сандей Аделаджа, повідомляє газета 15 хвилин.

«Ці гроші давно перевели за кордон і їх навіть не планують віддавати вкладникам: компанія не має ліцензії на фінансові операції. Вона просто є посередником між вкладниками та банками, Правексом та Авалем. Зараз офіси компанії арештовано», — розповіла працівниця фінансової групи Kings Capital.

Зв’язатися з засновниками Kings Capital нам не вдалося — жодний телефон в офісі не відповідав. А по гарячій лінії оператор пояснила, що робота офісів призупинена «у зв’язку з рейдерським захопленням активів та фінансової кризою». «Йде внутрішнє розслідування. Найближчими днями керівництво компанії Kings Capital виступить з офіційною заявою та детально розтлумачить ситуацію пресі та клієнтам», — відповіла вона. При цьому, оператор не підтвердила інформацію про те, що офіси арештовано мі­лі­цією.

«Весь рік я намагалася одержати свій вклад назад і мені казали, що зараз це неможливо зробити. Видачу грошей вони кожного разу відкладали «на потім». Видавали тільки невеликі проценти, та й то з великими скандалами», — розповіла вкладниця Олена.

А на днях, за її словами, припинили видавати навіть проценти. «Близько 70% вкладників — це прихожани  церкви Посольство Боже, пастирем якого є Сандей Аделаджа. Засновники Kings Capital також відвідують цю церкву. Саме вони разом з пастором радили людям довірити фінансовій групі свої гроші. Обіцяли аж 36% річних. Довірливих людей просто «обробляли». Народ віддавав останнє, продавав нерухомість і навіть брав кредити», — стверджує Олена.

Вкладники фінансової інвестиційної групи Kings Capital тиждень тому поскаржилися в міліцію на керівників фінансової групи — мовляв, їм не повертають грошей. Мова  йде про десятки мільйонів.

 

За матерiалами ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com