Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ми здатні змінити хід історії

Генеральний директор Президентського університету МАУП Валерій Захожай від імені Академії подякував гостеві за плідну і цікаву розмову, а також запевнив, що МАУП завжди підтримує своїх спортсменів і вболіває за них, оскільки такі люди — гордість країни.

Сучасний філософ Бодрийар написав, що все вже було у світі і ми можемо лише повторити… Та молодість здатна порушити певні закони.

«Поки ваше покоління не прийде до влади, в Україні нічого не зміниться» — саме так звернувся до студентів Міжрегіональної Академії управління персоналом екс-міністр закордонних справ України Геннадій Йосипович Удовенко на зустрічі у Дискусійному клубі.

Основними питаннями спілкування стали — міжнародні відносини, Україна в світі та проблеми, що існують у країні сьогодні. Така дискусія актуальна для сьогоднішньої молоді, що зростала вже у часи незалежності та має свої погляди на сучасну політику. Геннадій Йосипович підкреслив, що над Україною знову нависає загроза знищення її як самостійної держави. Через розбрат у внутрішній політиці, нашу країну не спри­ймають серйозно у зов­нішніх відносинах з іншими країнами. На думку політика, для України сьогодні головне — політична єдність, і молоде покоління має «об’єднувати українське суспільство навколо того, що Україна є великою державою». Геннадій Йосипович зазначив, що студенти мають вивчати історію, аби не повторити минулі помилки та стати справжніми професіоналами.

Окрім корисних порад, студенти Інституту міжнародних відносин та лін­гвістики імені Аверроеса мали можливість поставити гостю Академії Геннадієві Удовенко питання, які їх хвилюють. А запитань було чимало та екс-міністр закордонних справ та доктор багатьох університетів України жодного не залишив без відповіді. Адже треба виховувати сучасну політичну еліту — і молодь, що навчається у Міжрегіональній Академії управління персоналом є виразним її представником. Саме для цього керівництво МАУП і намагається частіше проводити такі зустрічі у студентському Дискусійному клубі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com