Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Forester для європи

Компанія Subaru опублікувала характеристики дизельної версії Subaru Forester 2009 модельного року, розробленої для європейського ринку.

Модель Forester 2.0D одержить 2,0-літровий двигун з чотирма горизонтально розташованими оппозитними циліндрами і турбонаддувом, яким оснащується дизельний варіант Subaru Legacy. Агрегат розвиває 147 кінських сил на 3600 оборотів у хвилину.

Мотор працює в парі з новою шестиступеневою ручною коробкою передач. Від аналогів даний агрегат відрізняє алюмінієва конструкція двигуна, не типова для дизелів, що традиційно роблять зі сталі, щоб протистояти вібраціям при високому ступені тиску палива. Новий сажевий фільтр замінить старий варіант від моделі Legacy, щоб зменшити рівень шкід­ливих викидів.

Для порівняння, 2,0-літровий бензиновий двигун нового Fo­rester трохи могутніший (агрегат розвиває 150 кін­ських сил на 6000 оборотів у хвилину), але момент дизельної версії, що крутить, вище.

Від стандартної версії дизельний варіант позашляховика відрізняє невеликий воздухозаборник на капоті.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com