Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Соцпроект для дітей-сиріт

Міжнародна молодіжна організація AIESEC протягом двох місяців в Луганському обласному навчально-методичному оздоровчому молодіжному центрі «Сонячний» (Станично-луганський район) здійснювала проект для дітей-сиріт Луганщини «Перший крок до мрії». Про це повідомляє прес-служба управління у справах сім’ї, молоді і спорту Луганської облдержадміністрації.

4 вересня пройшла прес-конференція, присвячена цьому проекту, в ній взяли участь представники управління у справах сім’ї, молоді і спорту Луганської облдержадміністрації, управління освіти і науки облдержадміністрації, члени міжнародної молодіжної організації AIESEC в Луганську, Східноукраїнського національного університету імені В. Даля (CНУ). Також учасниками прес-конференції стали методисти з оздоровчого молодіжного центру «Сонячний», стажисти з Грузії та Іспанії, які розповіли про свої враження, отримані під час роботи з дітьми, позбавленими батьківської опіки.

Стажисти провели роботу з 200 дітьми-сиротами з 8 інтернатних установ Луганської області. За словами керівника проекту Маї Гетьман, зараз оцінити результати проекту повною мірою поки що складно.

В Україні зареєстровано 17 представництв міжнародної молодіжної організації AIESEC. AIESEC — це найбільша в світі незалежна, неполітична, некомерційна громадська організація, керована студентами і молодими фахівцями, які цікавляться лідерством, менеджментом і вирішенням світових проблем. Проходження стажування за кордоном — один з найцінніших та інтенсивніших етапів, який проходять члени організації. В рамках програми стажувань молоді люди мають можливість пройти професійне стажування від 2 до 18 місяців в одній з 110 країн світу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com