Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У БЮТ заявляють, що Черновецький, Литвин і ГАК використали злочинні схеми

На прес-конференції в УНІАН народний депутат України Володимир БОНДАРЕНКО (фракція БЮТ) заявив, що на виборах у Києві було випробувано схему можливої фальсифікації виборів Президента України. За його словами, фальсифікація на виборах у столиці 25 травня здійснювалася з використанням “дуже серйозних технічних засобів”, зокрема мобільних телефонів. Крім того, їх здійсненню сприяли малозабезпечені верстви, зокрема студенти і пенсіонери.

В.БОНДАРЕНКО розказав про “схему”, використання якої, на його думку, дало змогу потрапити до Київради громадському активу Києва. І зізнався, що про цю технологію повідомив її безпосередній учасник — так званий “тисячник”, який працював зі “своєю” тисячею виборців, котрі погодилися підтримати згадану політичну силу за винагороду. “Тисячник”, зокрема, передав представникам БЮТ фотоматеріали, які стосуються його “роботи”.

“Ми маємо 595 фотоматеріалів першої сторінки паспорта громадян, які голосували за гроші. Ось ці пачки, можемо показати. Паспорт реальної людини, яка живе за реальною адресою, і паралельно — бюлетень, у якому проти ГАК стоїть позначка “за”, - прокоментував ці матеріали В.Бондаренко. За його словами, якщо ГАК працював з молоддю, то “Черновецький це саме зробив зі старшими людьми”. Крім того, вважає народний депутат, фальсифікації за дещо іншими схемами здійснювали і представники Блоку Литвина.

“Безумовно, результатом цієї прес-конференції буде звернення БЮТ до суду і адміністративних органів, зокрема до прокуратури, СБУ, бо це дії, які загрожують національній безпеці України”, - сказав В.Бондаренко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com