Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко проти Шаповала

Прем’єр Юлія Тимошенко вимагає відставки глави ЦВК Володимира Шаповала. «Я звертаюся до членів ЦВК, зокрема, від нашої політичної сили, щоб вони підготували звернення щодо звільнення пана Шаповала в понеділок вранці», — сказала вона на брифінгу в неділю.

Прем’єр також звернулася до членів ЦВК не розглядати жодного питання порядку денного, доки не буде розглянуто питання реєстрації наступних за списком депутатів БЮТ у Київраді.

За словами Тимошенко, якщо в понеділок таке рішення буде прийнято, то в міськраді утвориться більшість, яка здатна усунути Черновецького від посади та оголосити референдум про дострокові вибори мера і Київради.

За словами Прем’єра, причиною її звернення є той факт, що Шаповал особисто два місяці блокує роботу ЦВК в частині реєстрації депутатів від БЮТ замість позбавлених повноважень. «Голова ЦВК пан Шаповал персонально і за дорученням деяких високих чиновників, зокрема Секретаріату Президента, блокує практично розгляд цього питання», — сказала Тимошенко. — Щоб засідання ЦВК не було проведено, члени комісії відправляються в нікому не потрібні відрядження, на лікарняні, полишать засідання, коли ставлять на розгляд це питання. Сам Шаповал, коли бачить, що зібрався кворум і члени ЦВК готові голосувати, залишає приміщення.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com