Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вони відкриють двері в інший світ

У Першу світову війну загинуло 10 млн людей, з них 10% цивільне населення. Близько 20 млн поранених і калік. Ще жахливіші результати Другої світової війни — загинуло 60 млн чоловік, половина з них цивільне населення, понад 90 млн стали інвалідами.

Невтішні вдови, вбиті горем матері. А все через переділ світу. Світу який зовсім нам не належить, де ми лише тимчасові перехожі. Ми приходимо в цей світ, і рідко хто задумується над питанням «чому?», «в чому сенс нашого життя?». Ми впевнені в своїй унікальності, навіть не підозрюючи, що кожна наша думка вже лунала десь у тенетах Всесвіту. Ми такі насправді однакові, навіть думаємо про одне й те ж. Ми панічно боїмося самотності.

Вона ж не тікає, вона сміливо дивиться їй в очі. Вона не така, як інші. В цілому світі серед 6 млрд людей вона ніколи не знайде свою половинку, і вона знає про це, знала від самого свого народження, тому навіть і не намагалася шукати її. В неї зовсім інше призначення на Землі. Їй 40 років, але вона дитина, дитина Індиго. З самого дитинства знала, що послана своїм батькам. Вона знає про людей більше, ніж вони самі про себе, вона може розказати, ким ви були в минулому житті, дати пораду на майбутнє. Вона занадто розумна для свого часу, адже 40 років тому діти Індиго народжувалися 1 на 5 000, це вже зараз їх народжується майже 70%. Ці немовлята мають дорослий погляд від самого дитинства. Ще в пологових будинках цих дітей відмічають, записують їх дані, які відправляються в спеціальний дослідницький центр.

Вперше термін «діти Індиго» запровадив у 1982 році американський екстрасенс та синестетик Ненсі Енн Тепп у книзі «Як розібратися в житті за допомогою кольору». Тепп стверджує, що спроможна бачити ауру навколо людини і що наприкінці 70-х почала помічати дітей, які народжені з аурою кольору Індиго. Відповідно до цього визначення, Індиго — це колір аури нового покоління людей, які відрізняються багатогранними талантами, високорозвиненою інтуїцією, які знаменують собою новий виток еволюції людства. Доктор Тепп вважала, що зміни в суспільстві багато в чому передумовлені тотальною зміною кольорів аур. Наприклад, у ХІХ ст. найпоширенішими були біополя кольору фуксії, сьогодні ж їх у людей практично немає. Також майже вичерпався пурпуровий колір. Ці два кольори чимось замінені, вирішила тоді провидиця. На початку 80-х років вона зрозуміла, що настав час нового кольору — яскраво-синього, індиго. З того часу Ненсі ретельно спостерігала за новим поколінням. Вона не сумнівалася, що Індиго — це комп’ютеризовані діти, які в своїх вчинках керуються більше головою, ніж серцем.

У віці трьох-чотирьох років малята розуміють комп’ютер так, як не можуть дорослі в 65. Це технологічно орієнтовані діти, отже, можливо, розвиток технологій у найближчі 10 років дійде до такого рівня, про який ми навіть не мріяли. Ці діти відчинять двері в інший світ, у якому людство досягне того стану, коли не потрібно буде трудитися руками, а лише головою.

П’яте покоління людей — це покоління матеріально мислячих людей. Переважну частину свого часу люди присвячують матеріальному збагаченню, забуваючи про збагачення духовне. Саме тому на Землю прийшло шосте покоління — діти Індиго, не матеріалісти, які повинні спасти людство.

Досить важко виокремити окремі риси характеру, притаманні фіалковим дітям. Зазвичай вони відзначаються гіперактивністю. Тому досить часто психологи ставлять таким дітям діагноз — «синдром дефіциту концентрації уваги» + «гіперзбудливість» і лікують психотропними препаратами. Але, на відміну від справді хворих дітей, Індиго здатні досить довго концентрувати увагу на одному занятті. Їх неможливо відірвати від об’єкту інтересу, вони роблять неймовірні успіхи, рухаються до мети з великою швидкістю! Крім того, гіперактивнсть буває й окремим симптомом зовсім інших хвороб і станів, зокрема розумової відсталості. Але коли «проблематичних» дітей обстежили, то результати тестування вразили вчених. Навіть при очевидному дефіциті уваги і крайньої гіперактивності інтелект дітей занадто високий, вони виявилися добре розвиненими, досить часто виходили за рамки звичайної шкільної програми. А ще вони постійно видавали на-гора не характерні для дітей судження, розповідали дорослим про будову світу, ділилися своїм трансцендентним досвідом, згадували минулі життя, уміли керувати енергією... До речі, ви можете самі дізнатися, ким ви були. Для цього слід прислухатися до себе. Ось хоч би, яка мова вам подобається, яку ви хотіли б вивчити. Можете не сумніватися, вона вам даватиметься досить легко. Треба просто поспостерігати за собою, адже ви матимете подвійний успіх в знайомій з минулого життя справі.

Одним з послідовників теорії доктора Енн Тепп був американський психолог Лі Керролл, який на спеціальних приладах і за особливою методикою фізично зареєстрував енергетичну ауру дітей Індиго — її розмір, колір, інтенсивність світіння та інше. Також він виділив різні типи даних дітей та певні життєві програми, притаманні кожному з них.

Перший тип — гуманісти. Це майбутні лікарі, юристи, вчителі, моряки, бізнесмени, політики, діячі науки. Можливо, хтось з них відкриє секрет вічної молодості або ж приведе людство до нового Армагедону. Вони гіперактивні, комунікабельні. Фізично досить-таки незграбні та розсіяні. У дитинстві такі діти не розуміють, як можна гратися тільки однією іграшкою. Вони вивертають з ящика все, що там є, а потім можуть погратися, а можуть взагалі не торкнутися іграшок.

Другий тип концептуалістів найпоширеніший. Це майбутні інженери, архітектори, дизайнери, астронавти, військові, мандрівники, які без проблем знайдуть загублену Атлантиду. Як правило, люди цього типу гарно складені, прагнуть керувати. Цей тип Індиго має схильність до шкідливих звичок, особливо до наркотиків у підлітковому віці.

Зрідка зустрічається третій тип Індиго — художники, їм дуже тяжко вижити в сучасних умовах глобальної модернізації. Такі діти набагато чутливіші, ніж інші Індиго. Зазвичай худорлявої статури. До кожної справи у них свій творчий підхід. У віці 4 — 10 років «фіалкові» художники можуть перепробувати себе близько в півтора десятках видів творчої діяльності, але, досягнувши підліткового віку, вони обирають щось одне. І, звичайно, стають майстрами в цій справі.

Четвертий, останній, тип дітей майбутього — це ті, що «живуть у всіх вимірах». Вони знають все і про всіх. Вже в дитинстві повчають батьків та намагаються робити все самотужки. Як правило, з таких дітей виростають видатні особистості, які приносять у світ нові філософії та нові релігії.

Світ потроху змінює колір. Він стає кольору фіалки. Індиго-гуманісти приходять замість «жовтих», концептуалісти витісняють «золотистих» та «зелених», художники — «синіх», а ті, що живуть у всіх вимірах, замінять «фіолетових».

Але в сучасних умовах дітям Індиго досить тяжко. Разом з талантами природа їх наділила і деякими вадами. Наприклад, нетерпимістю, нестійкою психікою. В один момент вони можуть веселитися, радіти, а через хвилину вже апатично сидіти в кутку і думати про щось своє.

Ще однією особливістю дітей майбутнього є цілеспрямованість. Індіго відчувають, що в них особлива місія, і коли на їхньому шляху виникають перешкоди, коли їх блокують, то їм нічого не залишається як позбавитися від того, що їм заважає. Для досягнення своєї цілі вони готові на все. В них немає страху, аторитетів, кумирів. Вони вірять тільки в свої сили.

Деякі науковці пояснюють феномен дітей Індиго тим, що в них занадто багато внутрішньої енергії, яку нікуди пристосувати: реалізувати всі ті ідеї, що в них виникають, частіше всього це просто неможливо. Все-таки вони діти майбутнього, яке ще, мабуть, не настало.

Існує гіпотеза, що ультрамаринові діти можуть бачити не тільки очими, а й руками, носом та язиком. Але ця особливість притаманна не всім Індиго. І взагалі, навчитися бачити руками може кожний. Для цього треба робити протягом місяця раз на день таку вправу. Взяти чотири картонові карточки і написати на них різні букви чи цифри. Потім перевернути на чистий бік, заплющити очі і, взявши одну із карточок, спробувати відгадати, що на ній намальовано. Цю процедуру слід зробити 10 разів. Намагайтеся не вгадувати, а відчути пальцями те, що зображено на карточці. Якщо ви не помилилися в трьох чи більше спробах, то можете вважати, що у вас є задатки екстрасенсорики, а тому слід продовжувати їх удосконалювати. Звісно, є люди, які від дитинсва мають підвищену екстрасенсорну чутливість. Наприклад, юна мексиканка із зав’язаними очима брала фотографію, проводила по ній рукою і точно визначала все, що на ній зображено. Понад те, вона називала імена, адреси людей на фото, навіть номера їхніх водійських прав та страхових документів. Інколи і прізвища фотографів. Дівчинка могла, наступаючи на журнал, читати його стопами так, ніби тримала його в руках перед очима.

Американці вважають, що діти Індиго — це результат еволюції людства: техногенної революції, комп’ютиризації та ін. Інтелект та інтуїція цього покоління настільки розвинені, що комп’ютер є продовженням роботи їхнього головного мозку. Здається, принципи складної роботи процесора їм повністю зрозумілі.

Психологію цих «наддітей» ще до кінця не вивчено. Відомо, що вони погано сприймають шкільну програму і йдуть своїм шляхом розвитку. Дуже часто, будучи щедро обдарованими Богом, діти Індиго в школі навчаються на самі трійки. І якщо раніше дорослі вважали, що діти — це пластилін, з якого можна виліпити все, що хочеш, то фіалкові діти народжуються майже сформованими людьми. Їх неможливо переробити. Вони глухі до обвинувачень та зауважень. Якщо ж дорослі тиснуть на них, цей тиск загрожує цілісності — і діти починають захищатися, не розбираючись у засобах.

Були відмічено й деякі фізичні особливості таких дітей. Їхня печінка відрізняється від звичайної: вона спроможна переварювати абсолютно різну їжу, навіть ту, яку звичайні люди їжею не вважають.

Взагалі виділяють 12 головних відмінностей дітей Індиго від звичайних:

1)         більше розвинена права половина мозку, що відповідає за почуття;

2)         імпульсивність у ставленні до людей, не завжди аргументовані вчинки, різкі зміни настрою та поведінки;

3)         інтерес та здібності до далеких один від одного наук (наприклад, до математики та історії, програмування та біології, хімії та географії).

4)         роздвоєння особистості, емоційна неврівноваженість, уміння наживати собі «довгограючих» ворогів;

5)         здібності до комп’ютерних технологій, відчуття органічної єдності людини та машини; швидкість виконання операцій, передбачення вірусів, їх виявлення та ліквідація, вміння дистанційно-інформативно контактувати з комп’ютером;

6)         любов до ризику, особливо в спорті, екстремали по життю;

7)         сильно розвинена інтуїція, можливість передбаченння майбутнього, сильно розвинене відчуття небезпеки;

8)         індивідуалізм, небажання коритися, схильність до депресій, зривів, нетерплячість, схильність до токсикоманії, наркоманії та алкоголізму;

9)         інтерес до містики — від астрології до текстів Святого Письма, знання багатьох маловідомих апокрифів, фактів, книг, уміння ними оперувати на практиці.

10) апатія до колективу;

11)       відчуття соціальної справедливості, підвищене відчуття відповідальності, небайдужість;

12)       ігнорування, а не спроба вирішення нецікавих для них проблем, уміння ці проблеми не помічати.

Абсолютно ясно, що нова раса невдовзі може стати найчисельнішою. Адже ще 40 років тому про такий феномен взагалі не чули, а нині 70 немовлят зі 100 — фіалкові немовлята, і з кожним роком цей процент збільшується. Звісно, поява Індиго не випадкова. За деякими теоріями, в найдраматичніші моменти історії, коли, здавалося б, катастрофа неминуча, на Землю приходила небесна інформація і зароджувалася нова цивілізація. Діти Індиго — її представники.

Є теорія, що до 2012 року людство перейде із нинішнього Третього виміру, де правлять розум і почутття, в Четвертий, де все, про що ми думаємо і що відчуваємо, миттєво ставатиме реальністю. Діти Індиго — міст.

На Землі ми часто говоримо про кохання, честь, мир, щастя, але зрідка бачимо це в реальному житті. У Четвертому вимірі доведеться навчитися це перетворювати в життя. А діти Індиго готові до цього вже зараз. На думку Ненсі Енн Тепп, «Індиго-діти відчиняють нам двері в інший світ — світ, у якому не буде ненависті, расової дискримінації та приниження».

Олена Литвиненко
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com