Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

У Юлії великі плани

Прем’єр Юлія Тимошенко заявила про намір у найближчі 3-4 місяці приватизувати «Укртелеком» і ключові хімічні й енергетичні підприємства.

Про це вона заявила в понеділок у Брюсселі, виступаючи на конференції «Україна-ЄС», повідомляє «Інтерфакс-Україна”.

Тимошенко відзначила, що, на її думку, «держава не може бути хорошим бізнесменом і якісно вести підприємницьку діяльність». У зв’язку з цим вона висловилася за необхідність пройти «шлях роздержавлення до логічного кінця». «Ми змінюємо правила приватизації», — заявила вона.

Такими «ключовими умовами» прем’єр-міністр назвала умови держави, рівність інвесторів і визначення переможця «відкритим аукціоном, а не кулуарними, тіньовими домовленостями». «Це дозволить залучити десятки мільярдів інвестицій в Україну», — впевнена Тимошенко.

У зв’язку з цим вона заявила про намір у найближчі 3-4 місяці провести приватизацію «Укртелекому», ключових хімічних та енергетичних підприємств. «Головні умови приватизації — модернізація, реконструкція й дотримання твердих екологічних правил», — заявила вона.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com