Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тут завжди відкриті для Вас двері

1 березня у Міжрегіональній Академії управління персоналом пройшов традиційний День відкритих дверей. Академія гостинно приймала у своїх стінах всіх бажаючих познайомитись з навчальним закладом. Абітурієнти поспілкувались з викладачами і керівництвом Академії, особисто розпитали їх про умови та вимоги до навчання. Традиційно популярними були бізнесові спеціальності.

Майбутні студенти переконались, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних, політичних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема психології управління та прийняття рішень, мистецтва переконувати та слухати інших. І найголовніше, в Академії студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту. Цього дня особливе зацікавлення потенційних студентів викликав новостворений у МАУП Дипломатичний ліцей, а також управлінські спеціальності.

Цього дня 313 найбільш далекоглядних абітурієнтів отримали знижу в оплаті за навчання. А ті, хто не встигли завітати цього разу, матимуть таку нагоду 22 березня, прийшовши до Академії у день відкритих дверей можна отримати знижку 15%.

Завітайте до нас ми завжди вам раді!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com