Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Хитрі хвороби

Яскраво неукраїнський, а то і відверто антиукраїнський владний полі­тикум продовжує забавляти суспільство типово «хитрими штучками», спрямованими на уникнення відповідальності за скоєні злочини. Явище, яке можна охрестити неологізмом «медичний маразм» набуло у нас масового поширення серед владних персоналій і нагадує вже пандемію. Повним маразмо-дебілізм, або за Лесем Подерев’янським, який, напевно, вважає, що «діяння» нашої влади можна описувати лише з допомогою російського мату, повний п....ь.

Тільки но виникає хоча б якась загроза звільнення або буцегарні людині, яка займаючи високу посаду прокралася в «пух і прах»і якій би за часів Радянського Союзу в період його розквіту загрожувала б вища міра покарання за розкрадання народного майна в особливо великих розмірах, як вона миттю опиняється на лікарняному або ж у шикарній лікарні. Остання за власним облаштуванням, за наш з вами, звичайно, рахунок більше нагадує королівські апартаменти в найдорожчому готелі світу. І починає успішно «хворіти». Я аж ніяк не насміхаюся. Робота ж то керівна, а отже і надзвичайно важка, чому б і не захворіти. Але вже якщо, не дай боже, дійшло до камери, то і вона, як свідчать «злі язики» теж надзвичайно комфортна. Хіба не так?

Ну ось зовсім недавно цей владний чиновник як молоденький цапок серед овечок скакав або як справжній жеребець їздив «по Парижах» з цілою кавалькадою дівок, аж ось, «стук-грюк» і він уже страшенно хворий. А ви самі спробуйте одразу з декількома молодицями за державний рахунок злітати по всіх цих «злачних» місцях. І ви захворієте... І будете лікуватися «біля параші» народним коштом. Ось так, шановний електорате. А ти пищиш десь там собі «в ганчірочку» «бандитам-тюрми». «Пищи» вже інакше: «бандитів на лікарняний». Не буду називати прізвища всіх цих відвертих владних злочинців, які перебували останніми роками на лікарняному, коли «запахло смаженим». Просто не вистачить всієї газети.

Для жінок, звичайно, в медичному маразмі свої правила. На те вони і жінки. Ну, приміром, вас звинуватили в корупції і захотіли звільнити з посади. Навіть не посадити, а просто відірвати від «корита». А «не тут то било». А ви їм у пику: а я вагітна. Дуже зручно, абсолютно безпрограшний хід. Якщо через 7-9 місяців нічого не народиться можна заявити, що «політичні переслідування» спровокували викидень. І знову вийти сухим із води.

Дійсно, серед «нашої» влади дуже багато «хворих на всю голову» людей. Те що вони творять, абсолютно не боячись ні людського осуду, ні божого суду, вже нікого не дивує. Всі ці «Льоні-космоси» ніби постали зі сторінок знаменитої книги Чезаре Ломброзо «Про типи злочинців». Парламент у нас перетворився на якусь нічим не прикриту божевільню, своєрідну Павлівську лікарню в Києві. Та й в останній, думаю, пацієнти поводяться куди стриманіше, ніж деякі «народні обранці». Сюреалізму ситуації додають дитячі кульки з надписами. Ну який «розумник» міг до такого додуматися? Та будь який психоаналітик вам скаже, що надписи на кульках, зроблені у зрілому віці власноручно, не жартома, а цілком серйозно, означають дуже важку психічну хворобу.

Очевидно, що Україна вже впритул підійшла до радикальних політичних змін. Ну не може так довко тривати, щоб людину, яка поцупила з кіоска пачку сигарет саджали до тюрми на 5 років, а злочинців, яка обібрали все суспільство на мільйони і мільярди, нагороджували орденами За законами геополітики кардинальним змінам у суспільстві обов’язково передує повний параліч і маразм влади. Дуже скоро до влади в нашій державі прийдуть політики, які здатні «заїхати в пику» корупції і антиукраїнським проявам. Останні події однозначно вказують на те, що влада в Україні прогнила настільки, що таким політикам для перемоги вже достатньо лише просто заявити про свої наміри...

Петро Масляк
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com