Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ісландський школяр і «секретний» номер Буша

Шістнадцятирічний школяр з Ісландії Віфілл Атласон якимсь чином знайшов номер секретного особистого телефону президента США Джорджа Буша в Білому домі й зателефонував на нього.

Атласон не застав Буша й, вирішивши пожартувати із президентом США, залишив на особистому автовідповідачі глави Білого дому жартівливий запис, назвавшись президентом Ісландії й повідомивши, що просто хотів поговорити із главою іншої держави.

При цьому в залишеному на автовідповідачі записі Атласон запросив Буша здійснити приватний візит до Ісландії.

Атласон чекав відповідного дзвінка від Буша, коли біля дверей його будинку з’явилася поліція й зажадала пояснень, яким чином у нього опинився секретний особистий телефонний номер президента США. Школяр говорить, що номер Буша з’явився у нього ще кілька років тому, і він вже не пам’ятає, як це відбулося.

За винятком NBC інші американські ЗМІ не стали розповідати про цей незвичайний інцидент, але матеріали про дзвінок Атласона Бушу в четвер і п’ятницю опублікували відразу кілька ЗМІ в Ісландії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com