Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ми послідовні у відстоюванні свободи поглядів 5 років а ви, відчували себе вільними?

Незчулися, як і промайнула п’ятирічка газетярської праці. Здавалося б, термін замалий, щоб оцінити належну роль нашого видання в бурхливому океані сьогодення. Проте, судячи з ваших відгуків, листів, шановні читачі, нам вдалося зайняти свою нішу в інформаційному просторі України. Та й не тільки. Можна також стверджувати, що й за кордоном нас постійно читають, бодай, переглядають.

Чим же нам похвалитися? Підносити себе якось не з руки, нехай про це, як то кажуть, люди повідають. Скромно скажемо, що намагаємося відстоювати національно-патріотичні позиції нашого великого українського народу. До речі, серед якого, представники всіх національностей. Водночас на шпальтах газети даємо висловити свою думку й тим, з ким не розділяємо поглядів. Адже на те він і ЗМІ, щоб дискутували, доводили свою правоту ті, хто прагне зробити наше життя кращим. Бо, як писав ще Великий Тарас: «…В кожній хаті своя правда, і сила, і воля!»

Не тримаємо каменя за пазухою на тих, хто десятки разів позивався до нас з метою дискредитації видання. Можливо, ми також когось необачно образили у своїх публікаціях — приносимо свої вибачення. Повірте, що працюємо лише для того, аби і в вас, і в нас — все було гаразд! Впевнені, що лише спільно з великою українською громадою ми зробимо наше життя кращим. Бо потенціал у наших людей величезний! У цьому ми пересвідчилися, коли брали активну участь у Помаранчевій революції. Зараз скептики насміхаються, чого, мовляв, досягнуто? Не переймайтеся, панове недоброзичливці. Досягнуто й багато. Перш за все — епоха «кучмізму» канула в лєту. Нині можна вільно висловлюватися про будь-кого, як про простого селянина, робітника, так і про високопосадовців і Президента. Можливо, не так поки що живемо, як хотілося. Але на все свій час. Займайте активну громадянську позицію, люди добрі, — і змусите мужів державних працювати не на власну кишеню, а для загального блага! Адже мудре прислів’я каже, що під лежачий камінь — коньяк не тече!

Віримо, що ви, наші читачі, будете й надалі з нами. Спасибі вам за все! І нехай вас Господь охороняє й благословляє!

Колектив редакції

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com