Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Нагорода майбутньому дипломату

Днями у Посольстві Словацької Республіки в Україні відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнської вікторини з історії, географії, економіки та культури Словацької Республіки.

Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Його Високоповажність пан Урбан Руснак привітав переможців, кожен із яких отримав диплом та цінний подарунок. Серед студентів Гран-прі отримав студент першого курсу Інституту міжнародних відносин імені Аверроеса МАУП Олексій Захарченко, який навчається за спецальністю «Міжнародні відносини».

До присутніх звернувся також Голова правління всеукраїнської молодіжної громадської організації «Союз обдарованої молоді» пан Сергій Терепищий, який привітав переможців та організаторів вікторини, а також вручив їм грамоти. Висловив свої побажання і привітання переможцям і президент Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку Андрій Мельник.

Подяку за сприяння в організації акції та залученні студенства до участі у вікторині, а також за плідну роботу в галузі налагодження дружніх стосунків і активну співпрацю з Посольством Словацької Республіки було висловлено Інституту міжнародних відносин імені Аверроеса МАУП, грамоту отримала з рук Посла Словацької Республіки заступник директора ІМВ з міжнародних відносин Нахля Юсеф.

Молодіжний центр дипломатії імені Аверроеса, що працює в Інституті міжнародних відносин МАУП було запрошено на Всеукраїнський молодіжний форум, присвячений 90-річчю української дипломатії, що відбудеться 14 грудня у Міністерстві закордонних справ України.

Молодіжний центр дипломатії імені Аверроеса можна вважати першовідкриттям у цій сфері. Центр створено з метою поширення серед студентів правдивої незаангажованої інформації про європейську та світову інтеграцію України, про різноманітні міжнародні організації, країни. Центр працює задля набуття студентами практичних навичок та знань з дипломатії шляхом проведення зустрічей з представниками дипломатичних місій різних країн, ситуативних ігор, дебатів, конференцій. Таким чином, досвід спілкування з досвідченими фахівцями дипломатичної галузі допоможе студентам добре орієнтуватися у світі міжнародної політики та дипломатії, сприятиме їм у побудові їхньої майбутньої кар’єри.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com