Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Виродки все не вгамуються

Активісти Євразійського союзу молоді розгромили виставку, присвячену Голодомору-33 в Україні. Як заявив в ефірі радіостанції «Ехо Москви» лідер ЄСМ Валерій Коровін, «бійка на виставці була викликана тим, що активістам не дали висловити свою позицію щодо спроб режиму (Президента України Віктора Ющенка) розігрівати тему Голодомору для вбивання клину між народами Росії й України».

«Коли активісти, яких було семеро чоловіків, почали висловлювати свої позиції, до них підійшли охоронці й спробували вивести їх з виставки, — розповів Коровін. —

Все закінчилося бійкою, активісти почали бити стенди з фотографіями, виставку було зірвано й розгромлено».

За словами лідера ЄСМ, «охоронці затримали й передали в руки міліції трьох активістів, іншим вдалося зникнути».

Виставку архівних документів Служби безпеки України «Розсекречена пам’ять» було організовано в Українському культурному центрі.

Міністерство закордонних справ України висловлює категоричний протест проти дій представників Євразійського союзу молоді під час проведення виставки, присвяченої вшануванню пам’яті жертв Голодомору.

МЗС України розцінює такі дії як протиправні, провокаційні та антиукраїнські, йдеться на офіційному сайті відомства. МЗС України звернулося до МЗС Російської Федерації з вимогою якнайшвидше завершити розслідування та притягнення винних до відповідальності.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com