Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Касаційна скарга Черновецького безпідставна

Голосіївський суд Києва рішенням від 14 квітня 2005 року відмовив нинішньому київському мерові у задоволенні позовної заяви, пред’явленої до Міжрегіональної Академії управління персоналом про захист честі, гідності і ділової репутації.

Л.Черновецькому, на той час народному депутату України, не сподобалася публікація в газеті «Персонал Плюс» (№36, 09.2004 р.) «Феномен кучмізму».

Не погодившись з рішенням районного суду, він звернувся до Апеляційного суду Києва і знову отримав одкоша. Апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги і залишив чинним рішення райсуду.

Тоді Л.Черновецький подав касаційну скаргу до Верховного Суду України, за дорученням якого Апеляційний суд Донецької області розглянув подану скаргу й ухвалою від 5 вересня 2007 р. повністю відмовив у її задоволенні, оскільки жодних порушень не було зафіксовано — з чим ми і вітаємо мера-мораліста і бажаємо в майбутньому бути принциповішим до самого себе й об’єктивнішим до справедливої й об’єктивної критики.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com