Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Провокаційне звернення Рабиновича-Фельдмана

Заява
Президії Анти наклепницької ліги України

16 жовтня 2007 року електронні видання В.Рабиновича оприлюднили «Открытое письмо руководителей еврейской общины в Украине», підписане колишніми активними кучмістами й українофобами В.Рабиновичем, Я.Табачником, О.Фель­дманом.

Цей лист, викладений в агресивному, провокаційному тоні, передрукували тижневик «CN-Столичные новости» і газета «Вечерние вести», до керівництва якої чомусь виявився близьким харківський «барахольний» олігарх О.Фельдман.

Російськомовні лідери однієї з єврейських організацій в Україні, пересмикуючи факти, вводять в оману українську спільноту, згадуючи факти п’ятирічної давності про побиті вікна в синагозі Бродського та стверджуючи про посилення расистських, ксенофобських і фашистських проявів в Україні.

Бездоказово і безсоромно ці самозвані захисники «миру і толерантності» шпетять українських патріотів за те, що їм ще не забракло національної свідомості пам’ятати своє історичне минуле.

Керівники ЄО, забувши про елементарну совість і про те, що в чужий монастир зі своїм статутом не ходять, посилаючись на «европейские общедемократические принципы», якими ж вони самі нехтують, повчають владу, як треба розправлятися з непокірними. І хто повчає? Колишній затятий рецидивіст і таксист-барахольник? Чи не занадто багато вони на себе беруть?

Про надуманість «проблеми», порушеної в листі, свідчить хоча б той факт , що практично всі засоби масової інформації проігнорували її (а ми всі добре знаємо, в чиїх вони руках).

Президія Антинаклепницької ліги України заявляє рішучий протест цим провокаційним «открытым письмам» і вимагає від його підписантів припинити шельмування українських патріотів, систематичне нацьковування влади на національно-свідомі організації і видання. Ми припускаємо, що це звернення інспірували антиукраїнські сили і що воно є попередженням новій владі, яка тільки-но формується, аби та не пішла проукраїнським курсом.

І Рабиновичу, і Фельдману, і Табачнику слід вкотре нагадати, що вони живуть на гостинній українській землі, їдять український хліб і п’ють українську воду, тож мусять навчитися поважати її народ, мову, культуру, історію і зайнятися своєю безпосередньою роботою — культурним розвитком очолюваних ними єврейських громад, більшість представників яких є толерантними людьми. Тоді буде легше знайти порозуміння, якщо вони справді щиро цього бажають.

Президія
Анти наклепницької ліги України

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com